Рубрики: Біографії

Народилися в селі, а стали киянами: Тіна Кароль, Надія Мейхер, Олег Винник, Дзідзьо, Наталія Сумська

Сюжет, який так полюбляють у кіно, коли провінційна людина приїжджає у столицю та підкорює місто своїм талантом. Однак, це не вигадки, а так дійсно може статися. І це довели українські зірки.

Коли ти приїжджаєш зі свого села чи селища в місто, то почуваєшся трохи розгубленим і взагалі не розумієш, що відбувається. Однак, завжди можна освоїтися та стати успішним та відомим мешканцем мегаполіса. І це довели українські зірки на власному досвіді.

Тіна Кароль

Батьківщиною відомої та успішною співачки стало село Оротукан (Магаданська область). У 7 років її сім’я переїхала в Івано-Франківськ. Згодом вона присвятила себе музиці, де змогла досягти неймовірних висот.

Ба більше — Тіна Кароль належить до списку 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу Фокус. Також виконавиця отримувала різноманітні музичні нагороди: Найкраща виконавиця, премія YUNA, Найкраща виконавиця України та інші.

Тіна Кароль

Надія Мейхер

Уродженка села Збручівка, що на Хмельниччині, змогла переїхати в столицю та навіть приєднатися до популярного на той час гурту “ВІА Гра”. Після виходу з групи зірка активно знімалася у серіалах та працювала телеведучою.

Наразі Надія Мейхер має успішний онлайн-магазин.

Надія Мейхер

Олег Винник

Співак народився у селі Вербівка у Черкаській області, а зумів здобути славу в багатьох країнах Європи (Швейцарія, Німеччина, Австрія) під своїм творчим псевдонімом OLEGG.

В Україні Олег Винник також має шалену популярність та значний фан-клуб. Він теж був тренером вокальних шоу “Х-фактор” та “Голос”.

Олег Винник

Дзідзьо

Михайло Хома, сценічне ім’я якого Дзідзьо, народився у селі Бортники, що на Львівщині. Після диригентського факультету він вступив в столичний університет, аби розвинути свою музичну кар’єру. І в нього це вийшло, адже Хома став Заслуженим артистом України та Амбасадором збірної України з футболу.

Дзідзьо

Наталія Сумська

Наталія Сумська народилася у селі Катюжанка Київської області. А за роки своєї творчої діяльності та наполегливої праці змогла стати провідною акторкою Національного академічного драмтеатру ім. І. Франка, Народною артисткою України та отримати безліч премій та нагород.

Наталія Сумська
Поділитися