Найбажаніші чоловіки українського шоубізнесу: Олег Винник, Пономарьов, Дзідзьо, Влад Яма, Богдан Юсипчук

Зірки українського шоубізнесу вміють запалювати та подобатися своїй авдиторії. Але є такі, що неймовірно вирізняються своєю красою та елегантністю серед інших та отримують більше вподобайок від шанувальників.

Український шоубізнес вміє дивувати та вражати своїми талантами, епатажем та феєричністю. А красенів серед українських зірок теж доволі немало. Але хто з них зумів назбирати найбільше шанувальників та стати найбажанішим чоловіком України?

Олег Винник

49-річний голова вовчиць доволі швидко набув популярності серед жіночої авдиторії. Тому й не дивно, що феномен української естради у 2018-у році здобув звання найкрасивішого чоловіка року.

Завдяки його магнетизму квитки на концерти Винника розлітаються миттєво, адже безліч жінок хочуть побачити його грайливу манеру, легкість та спокусливий погляд.

Олег Винник
Олег Винник

Олександр Пономарьов

Народний артист України має неймовірні вокальні дані та закохав у свій голос не одну жінку. А якщо жінкам подобаються погані хлопці, то вони будуть у захваті, коли дізнаються, що ніжний та ліричний Олександр ззовні, усередині завжди мріяв стати байкером і співати рок.

Позаду у 49-річного співака два шлюби, у кожному з яких він має дитину.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Дзідзьо

Справжнє ім’я 38-річного співака Михайло Хома. Минулоріч засновник гурту DZIDZIO розлучився зі співачкою Славією, тому зараз найбільше часу присвячує собі та своїй сім’ї. Як переконаний виконавець, він впізнає своє кохання, щойно погляне на неї. Михайло Хома хоче, аби його обраниця була милою та любила його не за популярність, а за те, ким він є.

Дзідзьо
Дзідзьо

Влад Яма

Зірка танців та суворий суддя Влад Яма неодноразово привертав увагу своїми витонченими та граційними рухами й пронизливим поглядом. Танцівник з неймовірною пластикою отримав перше визнання серед жінок ще 15 років тому на “Танцях з зірками”, де відвести від нього погляд було неможливо. А його харизму нині яскраво підкреслює густа борода.

Влад Яма
Влад Яма

Богдан Юсипчук

33-річний відомий актор та телеведучий закінчив київський Національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Свою славу він здобув після зйомок у серіалі “Повернення Мухтара” та фільмах “Синевир 3D” і “Тіні незабутих предків”. Перемога в конкурсі краси Mister Sea World 2018 теж принесла йому велику впізнаваність.

Зазначимо, що Юсипчук не був ні разу одруженим, а знайти дружину планує після 35-и років. Він бачить свою майбутню обраницю такою, у якої очі горять, та такою, що зможе стати йому і другом, і порадником, і коханкою.

Богдан Юсипчук
Богдан Юсипчук

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини