Дружина Олега Винника Таюне живе під іншим іменем: що і чому приховує від публіки вовчиця

Співак Олег Винник міг би стати головним холостяком України, однак, його серце забрала бек-вокалістка виконавця Таюне. Утім, з нею теж не все так просто.

Олега Винника всі звикли вважати одним з найголовніших красенів українського шоубізнесу. Його численний фан-клуб та те, з якою швидкістю розкупляють квитки на концерти володаря вовчиць, є тому прямим підтвердженням.

Проте, він не став головним холостяком України, адже його серце забрала вродлива бек-вокалістка Таюне, яка завжди поруч з коханим на сцені.

Пара довго приховувала своє кохання від шанувальників, проте наразі вони проживають разом та щасливо. Однак, стосунки з обранцем це не єдине, що приховує Таюне.

Олег Винник та Таюне на початку творчого шляху
Олег Винник та Таюне на початку творчого шляху

Живе під іншим іменем

Відомий український співак Олег Винник та його дружина й бек-вокалістка Таюне знайомі ще зі шкільних років. Наразі всі переконані, що вони одружені, проте, пара не звикла розголошувати будь-які подробиці чи бодай щось про своє особисте життя. Утім, вони це й не спростовують.

Виконавець запевняє, що свою популярність хоче будувати творчістю, а не інтригами навколо особистого життя.

“Я не ховаю нікого. Я лише це не розголошую, я про це не говорю. Я дуже щасливий”, – коментує Олег Винник.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник та Таюне

Тому пара звикла приховувати певні деталі особистого життя чи просто про них не розповідати.

Однак, фанати добре знають, що Таюне — це не справжнє ім’я артистки. Насправді вона Таїсія Сватко. А познайомилась дівчина з майбутнім обранцем у гуртожитку від музичного університету, де вони навчалися. Згодом пара зіграла гучне весілля. Однак, деталей про святкування (навіть дата) невідомі.

Також співачка іноді виступає сама. Проте, зізнається, що вона не хоче піти від артиста заради сольної кар’єри, а лише популяризує його творчість, адже пісні для неї пише її коханий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини