Тоня Матвієнко вперше озвучила останні слова своєї мами Ніни Митрофанівни: це звернення розчулило всю країну

Відома українська співачка Ніна Матвієнко відійшла у вічність восени 2023 року. Її рідна донька Тоня розсекретила останні слова своєї покійної мами.

Ніна Митрофанівна, відома українська співачка, померла восени минулого року. Донька артистки чи не вперше після того, як не стало її мами, дала інтерв’ю для журналіста Олексія Суханова. Знаменитість розповіла про останні слова Ніни Митрофанівни. Як виявилось, артистка незадовго до смерті записала для своєї доньки аудіоповідомлення.

У тому самому аудіозаписі легендарна українська артистка зізналась, що не встигла помітити, як промайнуло її життя. Ніна Матвієнко розповіла про те, що завжди була закохана у світ і життя, а тому навіть і подумати не могла, що здоров’я може підвести її. Зірка зізналась доньці, що не встигла побачити всього, чого б їй хотілося, поки заробляла гроші, будувала кар’єру та прагнула до нових вершин.

Тоня Матвієнко розсекретила останні слова своєї мами Ніни Митрофанівни
Тоня Матвієнко розсекретила останні слова своєї мами Ніни Митрофанівни

В аудіоповідомленні Народна артистка зізналась, що шкодувала про те, що не перевірялась щороку – аби уникнути захворювання, яке забрало її життя. Втім, додала Ніна Митрофанівна, у неї ніколи нічого не боліло та не непокоїло її, а тому вона не бачила сенсу перевірятись у лікарів і постійно проходити медичні огляди. Крім цього, останні слова Матвієнко були і про рідну країну. Знаменитість закликала молитись за Україну.

Чому померла Ніна Матвієнко

Чому померла Ніна Матвієнко – що відомо про причини смерті знаменитої артистки
Чому померла Ніна Матвієнко – що відомо про причини смерті знаменитої артистки

Нагадаємо, що досі достеменно невідомо, чому померла Ніна Матвієнко. Донька знаменитої артистки Тоня Матвієнко розповідала, що не хоче називати діагноз своєї покійної матері з поваги до неї. Втім, друзі Народної артистки зізнались, що у колі її товаришів і знайомих ходили чутки про те, що вона захворіла на онкологію, яка і забрала її життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини