Тоня Матвієнко оприлюднила пророчий заповіт Ніни Митрофанівни, в якому покійна мама сказала про долю України

Ніна Матвієнко пішла у засвіти минулого року, але у це важко повірити і нині. Зіркова дочка легенди поділилася останніми пророчими словами мами про Україну.

Українська співачка та легенда сцени Ніна Матвієнко, чий голос став справжнім скарбом для мільйонів, залишила світ у жовтні 2023, але перед тим, як її душа полишила землю, вона залишила дорогоцінний подарунок – своє слово та пророчий заповіт для близьких та прихильників.

Тоня Матвієнко розкрила останні пророчі слова мами про Україну

Її донька, Тоня Матвієнко, поділилася словами мами, які захоплюють серце з перших слів. Запис був зроблений у лікарні, де вже зі слабким голосом, наповненим ніжністю та любов’ю, Ніна Митрофанівна поділилася своїми думками та почуттями щодо Батьківщини. Звучать останні фрази знаменитості крізь палкі сльози. Чутно, як шкода артистці полишати свій рідний край. Перед цим селебріті гірко говорить про те, що так і не встигла вдостач пожити.

“Моліться за Україну. Вона варта цієї молитви. Я вперше відчула, що я її дитина. Якби могла, пригорнула би до серця всю-всю-всю. Там стільки квітів для неї всередині, стільки ніжності і болі. Матінку, всю цю святу земельку”, — сказала на останок співачка.

Ті щемливі рядки, які стали своєрідним прощанням зірки з рідним краєм, вразили не лише глибокістю почуттів, а й пророчим звучанням. Пані Матвієнко була не лише виконавицею, але й мудрою збирачкою української спадщини, яку пронесла крізь все своє життя.

Її щирі слова про Україну, біль за рідну землю, звучать як молитва за щасливе майбутнє країни. Її прохання можна розцінити, як своєрідний заклик до єднання, до об’єднання душ та сердець в ім’я спільної мети – процвітання нашої держави.

Ніна Матвієнко завжди була символом національної гордості та культурного надбання. Її голос, схожий на кришталевий дзвін, буде з нами назавжди. Її останні слова – це невичерпне джерело натхнення для кожного українця, щоб продовжувати працювати над майбутнім своєї країни, зберігати та плекати “цю святу земельку”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини