У мережу просочились факти про всіх колишніх дружин Віктора Павліка: хто був у співака до Каті Репяхової?

Відомий український співак у свої 57 років одружений з Репяховою, яка молодша за нього майже на 30 років. Кого кохав артист до того, як зустрів свою нинішню дружину?

Чи не найвідоміший український ловелас був одружений чотири рази. Від кожного шлюбу в артиста є дитина, а також цікава історія знайомства та одруження. Сам співак ніколи не любив розповсюджуватись про своїх колишніх дружин та обговорювати своє минуле, проте сьогодні важко приховати навіть найдрібніший факт зі свого життя – що вже казати про такі важливі події, як одруження?

Перша дружина Віктора Павліка

Вперше відомий український артист одружився, коли йому тільки виповнилось 18 років. Молодий і амбіційний Віктор покохав Лідію та не зміг втриматись від того, аби в такому юному віці покликати її заміж. У першому шлюбі в артиста з’явився син Олександр, який успадкував батьківський талант і став музикантом.

Перша дружина Віктора Павліка Лідія
Перша дружина Віктора Павліка Лідія

Разом закохані жили у селі Полтавської області – там народився їхній первісток, там же і розпався їхній шлюб. Причини невідомі досі, проте наразі можна лише припускати, чому вони з Лідією розлучились. Так, ходять чутки, що відомий український співак закрутив роман з іншою жінкою, ще коли його перша дружина була вагітна.

Друга жінка в житті українського співака

Саме коханка, яка пізніше стала дружиною Віктора Павліка, народила йому єдину доньку. Загадкова Світлана народилась та виросла в Узбекистані. Досі шанувальникам невідомо, як вона насправді виглядає. А ось фотографії їхньої з Павліком спільної доньки бачили майже всі.

Єдина донька Віктора Павліка
Єдина донька Віктора Павліка

Разом Віктор і Світлана прожили вісім років, а про причини їхнього розлучення так само нічого невідомо. Їхня спільна донька так само не любить розповсюджуватись про своє особисте життя, тому єдиний відомий факт – це те, що вона виховує сина.

Лариса Созаєва і Катерина Репяхова

Шлюб із колишньою дружиною виявився для Віктора Павліка найтривалішим, адже разом вони були 20 років та пережили багато трагічних подій, серед яких – смерть спільного сина Павла. Майбутні кохані зустрілись у Тернополі, де Лариса працювала танцівницею у філармонії. Наприкінці 90-х пара одружилась, 2008 розлучила, а потім – знову одружилась.

Третя дружина Павліка
Третя дружина Павліка

Остаточно закохані розірвали свої стосунки 2016 року. За словами Созаєвої, причиною цьому стала четверта і поки що остання дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова. Так, вони почали крутити роман, коли співак ще був одружений. Сама Репяхова не вважає, що вона розбила чужу сім’ю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини