Куди пропали вихованці “Фарбики зірок”: Стас Шурінс, брати Борисенки та Борис Апрєль

Після закінчення проєкту "Фабрика зірок" лише одиниці з учасників змогли закріпитися в українському шоу-бізнесі. Що ж трапилося з іншими фаворитами шоу?

Стас Шурінс

Стас Шурінс займається благодійністю
Стас Шурінс займається благодійністю

Стас Шурінс був фаворитом багатьох дівчат під час участі у “Фабриці зірок”. Він талановитий хлопець, що зміг підкорити собі не лише публіку “Фабрики”, але й переміг на шоу “Танці з зірками”. Після цього його кар’єра злетіла до небес, він почав випускати альбоми, виступати на концертах та їздити в тури по всій Україні.

Не все було так добре, як хотілося. Раптово Шурінс зник з медіа-простору без попередження, скасував свій тур та поїхав за корднон. Як виявилося пізніше, причиною цього стало захворювання його дружини, тому він був змушений поїхати з нею до Німеччини. Така новина суттєво вдарила по гаманцю, але лікування пройшло успішно. Після цього Стас вирішив писати музику для себе та займатися благодійністю.

Брати Борисенки

Хлопці подорослішали та повертаються на сцену
Хлопці подорослішали та повертаються на сцену

Саша і Вона потрапили на “Фабрику зірок” збрехавши про свій вік. Вони були неповнолітніми, а участь не могли приймати учасники, яким не виповнилося 18 років. Після зізнання їх вирішили залишити у проєкті, тому що братів дуже полюбили глядачі проєкту. Виграти їм так і не вдалося, вони посіли 4 місце і отримали можливість зняти кліп на власну пісню.
З ними підписав контракт Новий канал, вони записали близько 11 пісень та зняли 4 кліпи, але потім також зникли з радарів.

Як виявилося, брати почали будувати своє особисте життя, тому й поставили кар’єру на паузу. Такий крок вони зробили свідомо, але це значно вдарило по їхній кар’єрі. Зараз хлопці повертаються в шоу-бізнес та виступають у дуеті під назвою BRO.

Борис Апрєль

Борис Апрєль тепер дівчина на ім'я Зіаджа
Борис Апрєль тепер дівчина на ім’я Зіанджа

Борис Апрєль підкорив Наталю Могилевську своїм талантом, також його хотіли взяти на продюсування в Росії, але він будував свою кар’єру в Україні. Хлопець вразив журі своїм сценічним образом: біле фарбоване волосся, кофта задом-наперед та багато інших деталей. Після шести ефірів він вибув з проєкту, але глядачі вимагали повернути Борю на сцену. Продюсерам не залишалося нічого іншого, як зробити те, що просять глядачі, але Апрєль просто зник з простору. Як виявилося потім, він кардинально змінив свій образ, а потім поїхав до США та Китаю, де зробив трансформацію над собою у дівчину Зіанджею.

Про нього, як про Зіанджею дізналися на проєкті “Голос країни”, куда вже дівчина прийша, щоб показати свій талант. Таке перевтілення приголомшило суддів та прихильників, але його підримали. До дівчини на “Голосі” повернулося всі 4 крісла, але в наставники собі співачка обрала Потапа, бо той впізнав в дівчині Апрєля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини