Переможниця Холостяк-12: що відомо про Катерину Лозовицьку, яка підкорила серце Топольського – біографія

Вчора на телеканалі СТБ відбулась прем'єра останнього випуску популярного реаліті-шоу про кохання "Холостяк-12". Алекс Топольський зробив свій вибір на користь Катерини Лозовицької. Що відомо про дівчину?

13 січня відбулась трансляція останнього випуску нового сезону реаліті-шоу Холостяк. Головний герой Алекс Топольський обирав між двома дівчатами та врешті віддав обручку Катерині Лозицькій. Хоча поки що зарано говорити, чи склались їхні стосунки, деякі з шанувальників побоюються, що пара могла не знайти спільної мови.

Причинами для таких підозр є той факт, що Алекс Топольський наразі мешкає у США, а ось Катерина Лозовицька, судячи з особистої сторінки, перебуває в Україні. На зніманні шоу дівчина висловлювала свою готовність переїхати до Топольського в Америку задля того, щоб не створювати стосунків на відстані. Втім, детальніше про все можна буде дізнатись пізніше. Зараз пропонуємо пригадати, ким була Лозовицька до участі в Холостяку.

Що відомо про переможницю Холостяка-12 Лозовицьку
Що відомо про переможницю Холостяка-12 Лозовицьку

Біографія переможниці Холостяка-12

Свою кар’єру дівчина почала у 15 років. Тоді Катерина Лозовицька почала працювати фотомоделлю в рідному Києві. Пізніше її талант помітили за межами країни й вона почала подорожувати світом з робочими цілями. Так, Катерина побувала в Німеччині, Італії та багатьох інших країнах. Саме завдяки своєму прагненню до самореалізації Лозовицька швидко стала самостійною.

Ба більш, у 25 років дівчина вже має власну машину, квартиру та вищу освіту в Іспанії, яку оплатила собі власним коштом. В іспанському університеті Катерина здобула освіту готельного менеджменту, а в Києві отримала диплом з юридичного факультету. До слова, у фіналі телепроєкту мама Алекса Топольського зауважила, що саме самостійність та реалізованість Лозовицької підкорила її в дівчині.

Біографія Катерини Лозовицької
Біографія Катерини Лозовицької

Свою родину Катерина Лозовицька ніколи не намагалась приховати – її батьки працюють у столичному РАЦСі, тому кожного разу, коли вона слухала або бачила історії кохання, також хотіла знайти чоловіка, з яким провела б все своє життя. За 25 років у дівчини було двоє хлопців, з якими вона будувала серйозні стосунки. Один з них виявився її колегою, а про другого дівчині було неприємно згадувати, оскільки з ним у Катерини Лозовицької постійно були емоційні гойдалки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини