Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька похизувалася стрункою фігурою в яскравому купальнику

Справжня зірка "Холостячка-12" Катерина Лозовицька зараз проживає за кордоном і активно веде блог у соціальних мережах. Днями дівчина показала свою розкішну фігуру.

Після перемоги у проєкті “Холостяк-12” з Алексом Топольським Катерина Лозовицька не стала продовжувати стосунки з чоловіком. Як виявилося, Алекс був зовсім не тим, за кого видавав себе на проєкті, саме тому деяка частина дівчат добровільно покинули проєкт, а деякі й досі залишилися під негативними враженнями. Як би там що не було, але зараз Катерина перебуває в інших стосунках з чоловіком, який повністю її влаштовує за всіма параметрами.

Катерина розповідає, що її новий коханий дуже мудрий, освічений та добрий, чого не вистачає самому Топольському. Хто її таємний обранець та як він виглядає – дівчина тримає в секреті, оскільки не хоче, щоб її нові стосунки стали такими ж публічними, як попередні.

Катерина Лозовицька похизувалася фігурою на пляжі
Катерина Лозовицька похизувалася фігурою на пляжі

Зірка багато відпочиває за кордоном і насолоджується промінчиками сонця на різноманітних пляжах. Днями Лозовицька опублікувала серію фото в сміливому червоному купальнику, продемонструвавши переваги своєї фігури та написала, що холодний грудень може бути ось таким – теплим, літнім, сонячним та приємним.

На фото Лозовицька позує на фоні красивого пляжу та камʼяних гір. Червоний купальник не дає відвести погляду від дівчини, а татуювання на тілі додають своєї особливої родзинки. Загальний образ Катя доповнила сонцезахисними окулярами та розпущеним волоссям, яке розвівається на вітру.

Переможниця Холостяка-12 Лозовицька похизувалася розкішною фігурою
Переможниця Холостяка-12 Лозовицька похизувалася розкішною фігурою

У коментарях підписники Катерини розділилися на справжні два табори: хтось почав писати, що такі фото та роздуми про грудень зовсім не мають права на існування, адже в Україні грудень наповнений сиренами та вибухами, а хтось похвалив дівчину за те, що вона знаходить час на відпочинок, слідкує за собою та розкішно виглядає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини