Рубрики: Біографії

Як склалось життя відомих українських зірок 2000-х: Ассія Ахат, Брати Гадюкіни, Плач Єремії, Іво Бобул й інші

Чимало відомих українських артистів свого часу прославились, проте швидко зникли з радарів. Пригадуємо, про кого з найвідоміших зірок 2000-х ледве не забули українці

Популярність завжди була непостійною та загадковою. Варто знаменитостям зникнути хоч на місяць з радарів, публіка починає перемикати свою увагу на зовсім інших людей. Пропонуємо поговорити про тих, хто свого часу користувався шаленою популярністю, проте врешті-решт обрали непублічне життя.

Ассія Ахат

Заслужена артистка, скрипалька та співачка свого часу збирала шалені стадіони прихильників. Зірка дебютувала на початку 2000-х. Довгий час зірка трималась на хвилі популярності та поповнювала творчий арсенал.

Ассія Ахат

Проте, врешті знаменитість зникла з перших рядків чартів, але з кар’єрою не завершила. Сьогодні знаменитість продовжує розвиватись як сприпалька, втім від неї майже нічого не чути.

Брати Гадюкіни

Свою кар’єру знаменитий український рок-гурт починав ще 1980-х років, але шаленої популярності артисти зазнали за часів Незалежної України. Гурт “Брати Гадюкіни” стали одними з перших представників сучасного рок-напрямку в українській музиці.

Гурт Брати Гадюкіни

Найвідоміша пісня гурту “Ми – хлопці з Бандерштадту” комічно оспівувала український Львів. Після хвилі несподіваної, але приємної популярності “Брати Гадюкіни” продовжували творити. Після смерті вокалістка Сергія Кузьмінського 2009 року артисти взяли перерву, та 2013 року повернулись на сцену.

Плач Єремії

В Україні концептуальний рок-гурт вважають легендарним, а їхню пісню “Вона” знають на пам’ять ледве не всі прихильники музики в стилі рок. 1990 року було створено популярний гурт, а через 5 років артисти випустили свою найвідомішу композицію.

Гурт Плач Єремії

Український гурт і досі продовжує створювати нові композиції та працювати над репертуаром. За часи свого існування “Плач Єремії” випустили чималу кількість пісень, які стали знаковими для розвитку української музики.

Іво Бобул

Відомого українського співака називають легендою української естради. Особливої популярності Іво Бобул зазнав наприкінці 1990-х, а його хіти “заслуховували” до дір. Ба більш, брюнета називали символом краси українського тодішнього шоубізнесу.

Іво Бобул

Хоча зараз знаменитість вже не такий популярний, як раніше, він все ще продовжує давати концерти.

Katya Chilly

Катерина Кондратенко з самого дитинства зрозуміла, ким хоче стати. Завдяки докладеним зусилля зірка вже наприкінці 90-х стала неймовірно популярною, а шалену славу їй приніс дует з гуртом “Тартак” у пісні “Понад хмарами”.

Катя Chilly

Співачка стала відомою завдяки незвичайній манері виконання та просто неймовірному голосу. 2010 року зірка сконцентрувалась на сольній творчості та почала зникати з радарів. Через 7 років співачка виступила на “Голосі країни” та намагалась пройти нацвідбір на “Євробачення”. Зараз Катерина Кондратенко знову притихла.

Поділитися