Рубрики: Біографії

Як виглядають акторки культового серіалу “Всі жінки відьми”: Пайпер, Фібі, Пейдж та інші (ФОТО)

Культовий серіал "Всі жінки відьми" давно перестав виходити на екрани, але історію про відьмочок важко забути. Як виглядають акторки крізь роки?

Прю Галлівел

Як виглядають акторки серіалу Всі жінки відьми

Найстаршу сестру-відьмочку зіграла Шеннен Догерті. Акторка була дуже молодою, коли серіал побачили мільйони людей – всього 27 років. Шеннен знімалася в трьох сезонах культогово серіалу, керівництву довелося звільнити її через непростий характер, постійні сварки і непорозуміння з іншими колегами. Після закінчення зйомок в серіалі “Всі жінки відьми” вона продовжила зйомки у інших картиках, але вони вже не приносили їй такого успіху.

Як змінилися акторки серіалу Всі жінки відьми

В 2015 році їй діагностували рак молочної залози. Вона пройшла великий курс лікування, але це не допомогло. В 2020 акторка дізналася, що недуг повернувся до неї.

Пайпер Галлівел

Зовнішність акторок серіалу Всі жінки відьми

Неймовірну чаклунку Пайпер зіграла Голлі Марі Комбс. Вона була головною героїнею від початку і аж до кінця зйомок серіалу. Глядачам дуже подобалась її харизма і акторська гра, але насправді роль вона отримала випадково. На проби її вмовила прийти подруга Шеннен Догерті і молоду акторку запросили на головну роль.

Після того, як зйомки серіалу закінчились, вона знімалась в декількох картинах, але вони не приносили їй популярності. Крім акторства, дівчина займалась продюсуванням чотирьох останніх сезонів “Всі жінки відьми”.

Фібі Галлівел

Як змінилися акторки серіалу Всі жінки відьми

Алісса Мілано зіграла наймолодшу сестру, їй було 25 років, коли серіал вийшов на екрани. Крім великої популярної, вона стала найкращою подружкою Голлі Марі, з якою спільно займалась продюсуванням чотирьох сезонів серіалу і запустила лінійку білизни для жінок. З закінченням зйомок Алісса перестала зніматися в кіно, лише з’явилася в декількох серіалах і рекламі, на цьому все.

Зараз дівчина перестала бути публічною людиною. В неї щаслива сім’я з чоловіком на ім’я Девід Багліарі.

Пейдж Меттьюс

Зовнішність акторок з серіалу Всі жінки відьми

Згідно сюжету, Пейдж з’явилася після звільнення акторки, яка грала Прю. Роуз МакГавен зіграла нову сестрі сімейства Галлівел. Після серіалу дівчина знімалася в “Грайндгаусі”, “Планеті страху”, “Частинах тіла” та декількох інших картиках.

В 2007 році акторка потрапила в автомобільну аварію, яка поставила її кар’єру на довгу паузу. Дівчині довелося повертати її обличчя завдяки пластичних хірургів. Про неї часто згадували через різноманітні скандали, в яких фігурувала акторка.

Поділитися