За місцем народження – іноземці, в душі – українці: Хіменес-Браво, Суханов й інші, хто змінив громадянство

В українському шоубізнесі є чимало зірок, які народились та виросли далеко від земель, на яких живуть і працюють зараз. Пригадуємо знаменитостей, які стали українцями задовго після появи на світ

Іноді стається так, що країна, в якій люди народились, не збігається з душевним покликом – місцем, де комусь насправді хочеться жити. Тоді, усвідомлюючи, що їхня доля виключно в їхніх руках, люди зважаються на сміливий крок – переїхати до тієї країни, до якої лежить душа. Саме так стали українцями ті відомі зірки, про яких ми пропонуємо пригадати.

Ектор Хіменес-Браво

Всесвітньо відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво народився 1972 року в Колумбії. Майбутній ресторатор і зірковий суддя українського проєкту “МастерШеф” зростав у місті Букараманга, а пізніше, захопившись кулінарним мистецтвом, об’їздив багато різних країн.

Ектор Хіменес-Браво приїхав до України лише 2009 року
Ектор Хіменес-Браво приїхав до України лише 2009 року

Любов до кухні знаменитості прищепила мама, а після закінчення школи Хіменес-Браво вступив до Кулінарної академії в Боготі. Після здобуття фахової освіти кулінар почав працювати у першокласних закладах своєї рідної країни. Коли Ектору Хіменесу-Браво виповнилось 27 років, його запросили працювати шефом в американському готелі “Hilton”.

2009 року кухареві запропонували відкрити власні заклади у п’ятизірковому українському готелі “InterContinental Kiev”. Ці проєкти мали шалений успіх. Тоді Ектор продовжив будувати кар’єру в Україні, де і залишається досі.

Олексій Суханов

Олексій Суханов народився за межами України
Олексій Суханов народився за межами України

Відомий український телеведучий і журналіст Олексій Суханов попри впевненість багатьох шанувальників народився не в Україні, а в російському місті Іваново. Саме на своїй батьківщині чоловік почав будувати кар’єру журналіста та навіть встиг попрацювати на горезвісних телеканалах “РЕН-ТВ” і “НТВ”.

2012 року Олексій Суханов працював у двох країнах – рідній та Україні, але 2014 року ведучий припинив співпрацю з російськими ЗМІ. Пізніше Суханов остаточно переїхав жити та працювати до України, не знайшовши спільної мови з редакційною політикою російських медіа.

Тіна Кароль

Народилась Тіна Кароль не в Україні
Народилась Тіна Кароль не в Україні

Одна з найвідоміших українських співачок, хоч і народилась у російському місті Магаданської області, виросла все-таки в Україні. Народилась Тетяна Ліберман в Оротукані, адже саме там її батько був висланий у відрядження. Втім, співачка є українкою за обома батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини