Рубрики: Біографії

Куди за кордоном відправили вчитися своїх дітей Кароль, Полякова, Таран, Єфросиніна, Фреймут і Кондратюк

Ні для кого не секрет, що діти зірок українського шоу-бізнесу вчаться за кордоном, але зараз ви дізнаєтеся, де саме будують майбутнє зіркові спадкоємці.

Тіна Кароль

Єдиний спадкоємець Тіни Кароль Веніамін Огір, батьком якого став покійний Євген Огір, вже давно не живе в Україні та вчиться за кордном. Зараз хлопець вже дорослий підліток і навчається в престижній лондонській школі Repton Preparatory School, навчання в якій обходиться співачці близько одного мільйона гривень на рік.

Де навчаються діти зірок українського шоу-бізнесу

Крім такого серйозного навчання, хлопчик вміє ферхувати, грати на барабанах та фортепіано. Тіна Кароль дуже пишається своїм сином і любить зайвий раз похвалитися в Мережі часопроведенням з Веніаміном. Жінка показувала, як вони готувалися до Різдва і син самостійно готував вечерю.

Оля Полякова

Зіркові спадкоємці, що навчаються за кордоном

Доньки зіркової співачки Маша та Аліна навчалися в державній київській гімназії з поглибленим вивченням французької. Старша донька Маша вже закінчила школу та вступила до лондонського університету підкорювати професію музиканта. Ще з дитинства дівчинка хотіла бути схожою на маму і стати або співачкою, або акторкою.

Ольга Фреймут

Діти українських зірок навчаються в зарубіжних вузах і школах

Старша донька Фреймут Злата Мітчелл закінчила Печерську елітну школу, де викладали лише англійською мовою. Навчання в такому закладі складає близько 640 тисяч гривень на рік. Зараз дівчина живе в Каліфорнії і навчається там з 2021 року. Дівчина розповідала, що через навчання їй довелося відмовитись від всіх своїх мрій та цілей на підліткове життя.

Ігор Кондратюк

Чиї зіркові діти отримують вищу освіту не в Україні

Старша донька одного з суддів відомих проєтів на телеканалі СТБ Поліна навчається в одній з британських шкіл Bloxham School. Навчання в такій школі оцінюється близько 400 тисяч гривень на рік.

Маша Єфросиніна

Де навчаються діти зірок українського шоу-бізнесу

Донька Маши Єфросиніної Нана навчалася в Канаді, де закінчувала 11 і 12 класи, але дівчинка потрапила туди в розпал пандемії. Через це вона не могла насолодитися ні навчанням, ні відпочинком, тому що прогулянки вулицями міста були під забороною. Нана прийняла рішення навчатися ближче до сім’ї та закінчила екстерном два класи, щоб повернутися в Україну. Після цього, вона вирішила обирати інший навчальний заклад, що знаходиться не так далеко.

Лідія Таран

Хто з зірок відправив своїх дітей навчатися за кордон

Донька Лідії Таран Василина ходить до французької школи. Сім’я переїхала до Франції з початком повномасштабного вторнення і дівчина має якісь базові знання іноземних мов. Як розповідає Лідія, направді донька погано знає французьку, але це не заважає їй вчитися та адаптовуватися до нових обставин.

Поділитися