Більше не “Холостяки”: Іраклі Макацарія, Макс Чмерковський та інші герої проєкту, що вже стали батьками

Не всі учасники проєкту "Холостяк" досі залишаються самотніми. Майже половина головних героїв давно має свою сім'ю та дітей, а дехто - навіть декілька.

Головні герої проєкту “Холостяк” вже встигли стати стати батьками, але не кожному з них вдалося це зробити з переможницями шоу. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто з екс-холостяків отримав щастя у вигляді нащадків.

Максим Чмерковський

Хто з Холостяків вже став батьком
Хто з Холостяків вже став батьком

Чоловік став першим Холостяком, але побудувати щастя з переможницею конкурсу йому не вдалося. В фіналі перемогла Олександра Шульгіна, з якою вони доволі швидко розлучилися. Зараз в Максима нова сім’я з Петою Маргатройд. Чоловік став батьком хлопчика і пара вже готується до народження другої дитини.

Костя Євтушенко

Чоловік дуже швидко після закінчення реаліті знайшов собі нову обраницю. Зараз в Костянтина сім’я з Наталією Добринською, яка народила йому аж трьох дітей.

Дмитро Черкасов

Головні герої Холостяка, які стали батьками
Головні герої Холостяка, які стали батьками

Головний герой сьомого “Холостяка” також не став будувати стосунки з переможницею проєкту. Так склалися обставини, що він познайомився зі своєю фанатою, яка змогла підкорити його серце назавжди. Зараз пара виховує двох хлопчиків.

Микита Добринін

Головні герої Холостяка, що мають дітей
Головні герої Холостяка, що мають дітей

Микита в фіналі обрав Дашу Квіткову, з якою вони побудували щасливу сім’ю. Пара стала першими, кому вдалося так довго бути разом і народити дитину у шлюбі. Маленького сина назвали Лев. Попри таке щастя, без проблем в реаліях сьогодення нікуди. Даша Квіткова оголосила про розлучення.

Максим Михайлюк

Чоловік обрав у фіналі Дашу Ульянову, але вони розлучилися одразу після того, як проєкт закінчився. Зараз чоловік будує щасливе спільне життя з Дашею Хлистун, що народила йому донечку Аріану.

Іраклі Макацарія

Недощавно стало відомо, що головний герой одного з сезонів Іраклі теж стане батьком. Чоловік опублікував фото, на якому видно округлий животик його коханої Лізи Чічуа.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини