Рубрики: Біографії

Що відомо про два невдалі шлюби шоумена Володимира Остапчука: дітей наробив, будинок недобудував і розлучився

Володимир Остапчук двічі був одружений, але жоден з цих шлюбів не закінчився успіхом. Першій дружині чоловік залишив дітей, а другій - недобудований будинок.

Першою дружиною Володимира Остапчука стала Олена Войченко. У шлюбі з Оленою в них народилося двоє дітей – син Еван та донечка Емілі, але вони зараз не часто спілкуються через заборону його екс-дружини.

В пари було доволі гучне та скандальне розлучення, тому жінка обрала не дуже позитивну тактику і після розриву почала обговорювати Володимира і говорити про нього неприємні речі. Наприклад те, що він погано ставився до власних дітей і саме це стало причиною заборони у спілкуванні. Сам Володимир рідко реагував на її образи, поки це не почало стосуватися його вже іншої дружини Христини Горняк.

Два шлюби Володимира Остапчука, що закінчилися нічим

З Христиною Горняк Остапчук закрутив роман в процесі розлучення з Оленою. Пара почала досить швидко будувати стосунки, одружилася і почали будувати власний будинок. Попри таке щастя, другий шлюб чоловіка також не закінчився успіхом. Вони несподівано для всіх розлучилися, не називаючи причини. Хтось каже, що це через зраду Володимира, а хтось – через непорозуміння. Як би там не було, але в пари залишився недобудований будинок, доля якого залишається невідомою.

Що залишив колишнім дружинам Володимир Остапчук

Зараз в чоловіка нові стосунки, про які він не поспішає розповідати публічно, але всі вже про них знають. Остапчук закрутив роман з журналісткою Катериною Полтавською, яка пубілкує в Мережі одакові фото, як в Остапчука. Через це прихильники шоумена зрзуміли, що вони будують нові стосунки.

Катерина в соціальних мережах розповіла, що вони нічого не приховують, кому треба, той сам все знає. А й справді, однакові фото та дозвілля говорять самі за себе.

Поділитися