Рубрики: Біографії

За що ми любимо Дана Балана: біографія та особисте життя молдавського мачо і екс-тренера “Голосу країни”

Дан Балан - відомий в Україні співак та екс-суддя "Голосу країни". Молдавський чоловік підкорив публіку своєю харизмою, голосом та професіоналізмом.

Дитинство та юність

Майбутня зірка світової сцени народився 6 лютого 1979 року в Кишиневі. За національністю від молдаванин, його батько займався політичною діяльності, а мама почала будувати кар’єру на телебаченні, де змогла досягнути чималих успіхів.

Дан Балан в дитинстві

В дитинстві хлопець займався музикою, а вже в 4 роки потрапив на телешоу і світ вперше зміг побачити його виступ. Коли Дану виповнилося 11 років, то мама Людмила подарувала йому аккордеон і він вступив до музичної школи на навчання.

Хлопець мав всі шанси не стати музикантом, бо батько дуже хотів, аби він став юристом і підготував йому відповідне навчання, але весь вільний час від навчання від присвятив заняттям музикою.

Особисте життя

В Дана Балана не було багато серйозних стосунків через його зайнятість, через це його почали підозрювати в нетрадиційній орієнтації, але це були лише чутки хейтерів. В 2013 році чоловіка помітили в обіймах чемпіонки світу з танців Вардануш Мартиросян. Вони разом були на відпочинку.

Дан Балан сам розповідав, що в нього були стосунки з тьома дівчами, але хто саме це був – співак не розповів. Попри це, журналістам вдлаося з’ясувати, що в 2004 році чоловік був одружений на Еллі Крупеніній, яка народила йому сина Алана, але стосунки закінчились в 2009 році.

Особисте життя Дана Балана

Після цього Дану Балану неодноразово приписували стосунки з Тіною Кароль. Сама співачка ніяк не спростовувала ці чутки і розповідала, що між ними з Даном є почуття і стосунки, але які саме – дружні чи любовні – ніхто не зізнається.

Сольна кар’єра

Спочатку Дан був учасником гурту О-Zone, але в 2005 році він закрив цей гурт та пішов у сольне плавання, а в 2006 році відправився у Штати. Там він отримав світову популярність і мав честь попрацювати із зірками світового рівня, до числа яких потрапила Ріанна, якій чоловік написав пісню.

Біографія Дана Балана

В 2009 році Дан Балан написав пісні, що отримали велику популярність в росії та Україні і це надихнуло його на написання російськомовної пісні разом з Вірою Брежнєвою. Після цього Балан отримав неймовірну хвилю популярності в країнах СНГ.

В 2019 році Дан став суддею співочого конкурсу “Голос країни” та одна з його підопічних отримала перемогу в конкурсі. Після такого успіху співак був не проти приймати участь в інших програмах та конкурсах.

Поділитися