Зробили дружинами своїх коханок: Потап, Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук, Віктор Павлік, Юрій Горбунов

Не кожного відомого чоловіка можна назвати абсолютно чесним і вірним. Пригадуємо найгучніші історії зрад в українському шоубізнесі. Ці зірки повели своїх коханок під вінець

Чимало відомих зіркових пар насправді не завжди перебували в офіційних стосунках. Пригадуємо, чиї історії великого кохання почались зі зради колишнім дружинам.

Потап

Сьогодні відомий український музикант і репер одружений зі своєю колегою Настею Каменських. Втім, раніше знаменитостей не пов’язувало нічого, крім робочих стосунків. Ба більш, з першої зустрічі співачка не дуже сподобалась Потапу, адже він вважав її занадто пихатою.

Потап і Настя знайшли спільну мову не одразу, але потім стали парою
Потап і Настя знайшли спільну мову не одразу, але потім стали парою

Врешті-решт знаменитості зуміли подружитись, а потім і взагалі зрозуміли – вони закохуються. Потап почав таємний роман і зрадив Ірину Горову, своїй ексдружині. Втім, сьогодні вони перебувають у дружніх стосунках, а з Каменських Олексій будує щасливі стосунки.

Арсен Мірзоян

Мірзоян і Тоня Матвієнко разом виховують спільну доньку
Мірзоян і Тоня Матвієнко разом виховують спільну доньку

Український співак одружений з донькою легендарної Ніни Матвієнко, втім раніше в чоловіка вже була дружина, за спиною якої він рік крутив роман з Тонею. Втім, чоловік не зміг ще довше брехати колишній – чоловік все розповів, розлучився й офіційно почав стосунки з Матвієнко молодшою.

Володимир Остапчук

Остапчук зі своєю другою колишньою дружиною Христиною Горняк
Остапчук зі своєю другою колишньою дружиною Христиною Горняк

Відомий український шоумен почав роман з другою дружиною, ще коли був одружений з першою. Про це Олена Войченко, екскохана Остапчука, заявляла в інтерв’ю після його розлучення. Ба більш, колишня шоумена розповідала, що в чоловіка була не одна коханка.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Остапчук натякнув на новий шлюб. Схоже, знаменитість вже одружився з молодою коханкою.

Віктор Павлік

Зараз Павлік перебуває у шлюбі з Репяховою
Зараз Павлік перебуває у шлюбі з Репяховою

Легендарний український музикант довго перебував у шлюбі з Ларисою Созаєвою, втім потім познайомився з Катериною Репяховою, своєю четвертою й нині коханою дружиною. Одного разу колишня артиста заскочила його на зраді – він надіслав їй фото з відпустки, а пізніше Созаєва побачила кадр з того самого місця, ось тільки на ньому чоловіка обіймала молода коханка.

Юрій Горбунов

Горбунов зі своєю дружиною Катериною Осадчею
Горбунов зі своєю дружиною Катериною Осадчею

Коли Горбунов вперше зустрів свою майбутню дружину, він перебував у шлюбі з іншою. Хоча артист зізнавався, що розлучились вони через власні непорозуміння, а стосунки з Осадчею почав після офіційного розлучення, деякі фанати таки підозрюють, що Юрій Горбунов зраджував ексдружину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини