Почалося з іграшок, а закінчилося…: Віктор Павлік, Олег Собчук та інші зірки розповіли про свої залежності

Українські знаменитості, як і звичайні люди, не застраховані від того, щоб потрапити у тенета залежностей. Ми підготували добірку зірок, які успішно змогли побороти їх.

Віктор Павлік

Головний “шикидим” України та співак Віктор Павлік до зустрічі з останньою дружиною мав серйозні проблеми з алкоголем. Артист зізнавався, що спочатку це було весело, але непомітно перетворилося на залежність, з якою він не міг самостійно впоратися.

Катерина Репяхова, яка увірвалася в життя Павліка, зуміла вирвати його з кола залежності та створити разом з ним щасливу та люблячу родину. Тепер пара разом виховує маленького синочка Михасика.

Віктор Павлік з држиною
Віктор Павлік з држиною

Олег Псюк із гурту Kalush Orchestra

В юності фронтмен гурту Kalush Orchestra мав проблеми не лише зі спиртними напоями, а й забороненими речовинами. Щоб подолати залежності, артист повністю змінив коло свого спілкування. Якийсь час він просто сидів удома, щоб не зустріти знайомив і не повернутися до “кривої доріжки”.

Олег Собчук

Фронтмен відомого українського гурту “Скай” також мав проблеми з алкоголем і через це ледь не позбувся родини. Тоді співак зміг взяти волю в кулак та побороти залежність. Після того стрес Собчук знімає не спиртними напоями, а заняттями спортом. Однак декілька років тому після 20-річного шлюбу пара все ж розлучилась.

Лідер гурту СКАЙ Олег Собчук з колишньою дружиною
Лідер гурту СКАЙ Олег Собчук з колишньою дружиною

Позитив

Артист Позитив “запивав” депресію алкогольними напоями. Врешті, він зрозумів, що це шлях в нікуди. І не дивлячись на те, що за його словами, зірватися інколи хочеться, він тримає себе в руках, і не дає залежності взяти гору.

“Я робив генетичний аналіз і мені сказали, що у мене немає спадкового алкоголізму. Це просто тобі подобається, і все, – каже артист. – Зірватися завжди хочеться, але залежність стала легшою. У цьому і є робота над собою, ти говориш із собою тверезо”, – казав він в інтерв’ю.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини