Створили найбільше інфоприводів за 2023 рік: рейтинг найскандальніших зірок – Остапчук, Приходько, Верба

В 2023 році чимало зірок українського шоу-бізнесу змусили інших про себе заговорити, але є кілька зірок, які перевершили навіть самих себе.

З початком повномасштабного вторгнення скандалів у світі шоу-бізнесу стало в рази більше, ніж у мирний час. Зірки цькують один одного за будь-яких обставин, а дехто використовує скандали як один з методів піар-кампаній, щоб отримати більше слави, прихильників та уваги до своєї особистості. Редакція сайту Добрі новини підготувала рейтинг зірок, які найчастіше привертали до себе увагу.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Найгучніші скандали за 2023 рік
Найгучніші скандали за 2023 рік

Новоспечена парочка українського шоу-бізнесу часто змушувала говорити про себе. Чоловік неодноразово був помічений в благодійних скандалах – Володимир прикривався благодійністю для того, щоб вести приватні корпоративи навіть за участі росіян, а Катерина Полтавська не дуже гідно себе поводила у соціальних мережах та перед своїми прихильниками в житті. Словом, зіркова пара наробила чимало шуму в Мережі.

Юлія Верба

Дівчина оскандалилася через небажання допомагати Збройним Силам України. В Мережі активно обговорювали те, що дівчина відкрила свій заклад харчування, постійно купує собі дорогі речі, автомобілі та рідкісні сумочки, в той час як в нашій країні не вистачає коштів на підтримку українських захисників.

Після таких закидів зірка придбала кілька автівок на передову, але виявилося, що машини в дуже поганому стані і майже непридатні до використання.

Потап і Настя Каменських

Рейтинг найскандальніших зірок 2023 року
Рейтинг найскандальніших зірок 2023 року

Про цих зірок досі не припиняють говорити. Потап оскандалився своєю провальною піснею про волонтерів, відпочинком у компанії росіян, постійними поїздками за кордон та багато чим іншим, а його дружина відвідала не найкраще у своєму житті інтервʼю. Після відвертої розмови з Машею Єфросиніною Каменських стала справжнім мемом серед молоді. Співачку постійно звинувачують у нещирості своїх намірів та бажанні лише прикидатися хорошою.

Настя Приходько

Настя Приходько не дає забувати про себе своєю критикою колег з українського шоу-бізнесу. Зірка провокує інших на сварки та скандали, виступаючи моральним агентом, який бореться за справедилвість. Попри таке бажання бути кращою за інших жінка не помічає, що оточує себе вічним негативом, акцентуючи увагу тільки на поганому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини