Рубрики: Біографії

Як виглядають і чим займаються діти Оксани Марченко: у них безтурботне життя на нечесні гроші батьків

Колись популярна в Україні телеведуча Оксана Марченко зуміла побудувати не лише успішну кар'єру, а й, на перший погляд, щасливу та міцну родину. Що відомо про всіх дітей знаменитості?

Колись відома та шанована українська телеведуча свого часу користувалась неймовірною популярністю на телебаченні. Втім, для кар’єри Оксани Марченко стала фатальною підтримка її чоловіка Віктора Медведчука на політичній арені. Якщо з публічним життям все зрозуміло, то що ж у знаменитості на особистому?

Так, Оксана Марченко була заміжня двічі. З першим чоловіком Юрієм Коржем вона не зуміла реалізувати себе як ведучу, втім стала відмінною мамою та господинею. У цьому союзі на світ з’явився старший син зірки – Богдан Марченко.

Син Оксани Марченко Богдан з дружиною

Сьогодні чоловікові вже 26 років – народився він наприкінці серпня 1997 року. До слова, про професію Богдана Марченка достеменно нічого невідомо. Раніше син відомої ведучої навчався у школі Святого Георгія у Швейцарії, а після – в університеті Франції. Хлопець здобув освіту, пов’язану з ІТ-технологіями.

Богдан Марченко вже створив власну родину. Зі своєю коханою дружиною Катериною, візажисткою та моделлю, чоловік одружений та виховує сина. 2021 року Оксана Марченко стала бабусею, а в пари з’явився на світ первісток.

Син відомої ведучої Оксани Марченко з дружиною і сином
Оксана Марченко зі своєю невісткою

Молодшу доньку Оксана Марченко народила у травні 2004 року. Певно, вже ні для кого не секрет, що хрещеним батьком Дарини Медведчук є чинний російський президент. Так, з самого дитинства дівчина оточена увагою та безбідним й безтурботним життям.

Оксана Марченко зі своєю донькою

На відміну від свого старшого брата Богдана, який навчався за кордоном, Дарина здобути західну освіту не зуміла. Так, раніше Віктор Медведчук жалівся, що його донька мала їхати на навчання до Європи, але її візу анулювали.

Як виглядає донька Оксани Марченко

Втім, Дарина Медведчук була зарахована до московської Вищої школи економіки на факультет “Вищої школи бізнесу”. У російському університеті дівчина навчається як іноземний студент на платній основі. Втім, успіхами в навчанні Дарина не відрізняється – дівчину ледве не відрахували понад два рази.

Поділитися