Рубрики: Біографії

Тихе святкування і скромна сукня: історії Павліка, Комарова, Тодоренко та інших зірок, які таємно одружились

Весілля заслужено вважають однією з найголовніших подій у житті кожної людини. Втім, не кожному хочеться гучно гуляти з цього приводу – навіть найвідоміші знаменитості

Існує стереотип, згідно з яким, кожна дівчина мріє одягти білу весільну сукню та повільно крокувати на зустріч коханню всього свого життя. Втім, деякі зірки повністю руйнують міт. Насправді не кожному хочеться афішувати найголовнішу подію. Пригадуємо, хто одружився таємно.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Павлік і Репяхова розписались таємно

Наприкінці травня 2020 року відомий український співак одружився вчетверте. Дружиною Віктора Павліка стала набагато молодша за нього Катерина Репяхова. Зіркова пара не влаштовувала пишних святкувань – наречена одягла білий костюм без фати та доповнила образ симпатичним букетом. Гостей зіркова пара не запрошувала, адже весілля планували “на потім”.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов

Одеситка та відома телеведуча вже давно живе та будує кар’єру в росії. Там зірка знайшла своє кохання – популярного співака Влада Топалова. 2018 року зірки відгуляли таємне весілля, на якому були присутні найближчі рідні та друзі закоханих. На момент свята Регіна Тодоренко була вагітна первістком.

Кадри з весілля Регіни Тодоренко та Влада Топалов
Тодоренко й Топалов одружились таємно

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитра Комарова, який став особливо відомим завдяки шоу “Світ навиворіт”, багато разів намагались одружити різні африканські племена. Втім, своє кохання він знайшов у союзі з Олександрою Кучеренко. Одружились закохані таємно, в Єрусалимі.

Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко відбулось таємно

Тіна Кароль та Євген Огір

Коханням усього свого життя Тіна Кароль неодноразово називала померлого чоловіка Євгена Огіра. До того, як рак шлунку забрав коханого української співачки, вони таємно відсвяткували весільну церемонію на тропічному острові. Хоча пізніше зіркова пара влаштувала офіційний захід у Києві, перші миті вони розділили одне з одним.

Таємна церемонія одруження Кароль та Огіра
Поділитися