Рубрики: Біографії

Українські зірки з Донбасу, які залишилися без рідного дому: Андрій Бєдняков, Лілія Подкопаєва, Євген Кошовий

Українські зірки, що виросли та території Донеччини та Луганщини сумують за своїм рідним додом, але вірять, що зовсім скоро зможуть прогулятися знайомими та рідними вулицями.

Деякі з зірок українського шоу-бізнесу народилися та виросли на Донбасі. Зараз рідні домівки українських артистів зруйновані та повернутися додому поки неможливо. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто з зірок більше не повернеться додому.

Андрій Бєдняков

Відомий телеведучий народився та виріс в тимчасово окупованому Маріуполі. Крім втрати рідної домівки, за рік він пережив не одну втрату близких людей, але хлопець тримається молодцем і вірить в краще.

“Моє місто сниться мені кожного дня. Майже кожного дня. Можу бачити сни з ним 10 днів підряд, потім 2 дні перерви і починається знову… Я хочу знайти тих, хто там сидить в наших домівках, я постійно бачу ці сни”, – розповідав Андрій.

Євген Кошовий

Актор народився на Харківщині, але через декілька років він з родиною переїхав до Алчевська, який в 2014 року знаходить в окупації російської держави. В тому ж році чоловік востаннє бачився зі своїм татом і навіть повірити не міг, що таке може відбуватися в нашій країні.

Крім цього, зі своїми друзями з Луганщини він зараз не спікується. Всі стали на бік сепаратистів, бо їм так було вигідно та зручно.

“Я дуже розчарувався в своїх друзях та родичах. Вони зараз там, але я не хочу говорити конкретно. Моя мама завжди плаче, коли я різко про це висловлююсь”, – розповідав Кошовий.

Лілія Подкопаєва

Лілія Підкопаєва розповіла про рідний Донецьк

Абсолютна чемпіонка світу зі спортавної гімнастики також родом з Донецька. Дівчина розповідала, що там досі залишилися жити її друзі та тренери, які не підтримали Майдан в 2014 році і були раді “руському міру”.

Дівчина впевнна в тому, що зараз всі її друзі та зйомі оброблені російською пропагандою з ніг до голови, саме тому для неї більше не існує всіх тих людей, які живуть в своїй інформаційній бульбашці.

“Вони з 2014 року називали нас нациками. Я дуже намагалася їм довести що трапилось ,чому це все відбувається, але їм було байдуже на мої слова”, – з сумом каже Подкопаєва.

Поділитися