Навіщо Павлу Зіброву фірмові вуса? Відповідь на цьому фото з молодості народного артиста

Павло Зібров славиться своїм незмінним боразом з вусами, але мало хто знає, чому вибір чоловіка впав саме на них. Фото з юності артиста дадуть відповідь.

Відомий український артист Павло Зібров майже ніколи не збриває свої вуса. Таких періодів у житті в артиста була лише два. Перший раз він залишився без відомих вусів, коли служив в армії, тоді кожного поголили налисо та змусили збрити бороду і вуса. А другий раз був в 35 років. Чоловік зізнається, що його дружина поїхала на відпочинок, а він з дуру вирішив обновити свій образ. Більше таких помилок він не робив.

Однак, прихильники часто задаються питанням, як виглядає Павло Зібров без своїх відомих вусів. Редакція сайту Добрі новини відшукала архівні фото, на який нашого Павла Зіброва взагалі не впізнати без густої рослинності під носом.

Павло Зібров показав фотографії без вусів
Павло Зібров показав фотографії без вусів

Відповідні фото з молодості чоловік показав в оній із соціальних мереж. Павло зізнався, що його донька відсканувала чорно-білі фото та дала їм кольорів, завдяки яким фотографії отримали друге життя. На знімках складно впізнати звичного для всіх артиста української естради, але якщо придивитися, що Павла від його брата можна відрізнити.

Павло Зібров показав фотографії без вусів
Павло Зібров показав фотографії без вусів

В юності, коли в чоловіка ще не росли вуса, він зовсім на себе не схожий. Звичайний хлопець, такий, як і всі інші. А от з вусами чоловік виглядає мужнім та статнім, тому не дивно, Павло Зібров зупинився саме на вусах і не став відрощувати собі бороду. Прихильники зазначили, що вуса – це святе і від них не потрбіно позбавлятися. Саме ця фішка в образі артиста робить його ще більш впізнаваним та крутим.

  • “Без вусів навіть не впізнати”,
  • “Без ваших розкішних вусів це, наче, зовсім не ви”, – пишуть прихильники під фото.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини