У них є дещо спільне: Алла Мазур, Лайма Вайкуле, Міка Ньютон розповіли, як проходили хіміотерапію

Від страшного захворювання не застрахований ніхто. Відомі знаменитості пригадали, яким був їхній досвід боротьби з онкологією та як вони проходили хіміотерапію

Відомі та успішні люди також хворіють. Разом з тим, знаменитості стають чудовим прикладом незламності та хоробрості для своїх шанувальників. Особливо, якщо мова йде про такий страшний недуг, як онкологія. Пропонуємо пригадати, як відомі знаменитості впорались з хіміотерапією.

Алла Мазур

Восени 2019 року стало відомо, що буквально жива легенда українського телебачення бореться зі страшною хворобою. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Зірка не злякалась діагнозу та почала боротьбу з раком. Увесь цей час журналістка розповідала шанувальникам про всі кроки до омріяного здоров’я.

Алла Мазур розповіла про свою онкологію
Алла Мазур розповіла про свою онкологію

У своїх соцмережах зірка зізналась, що хотіла вилікуватись тихо і вже потім повідомити хороші новини. Втім, бажання надихнути онкохворих людей пересилило. Знаменитість зауважила, що найголовніше у цьому процесі – вчасно почати. Загалом Алла Мазур зробила близько 6 хіміотерапій та операцію.

Сьогодні Алла Мазур вже не носить перуку й починає відрощувати свою шевелюру. Знаменитість носить коротку стрижку, яка лише вкотре демонструє її сміливість і відважність.

Лайма Вайкуле

Вперше з онкологією відома латвійська артистка зіткнулась у 1990-х роках. Нещодавно знаменитість вирішила пригадати, як це було. За зізнанням співачки, вона свого часу проходила хіміотерапію та радіацію. Зірка зізналась, що під час свого лікування вона навчилась підтримувати навколишніх, усміхатись і ділитись своїми проблемами.

Лайма Вайкуле пригадала, як лікувалась від онкології
Лайма Вайкуле пригадала, як лікувалась від онкології

Лайма Вайкуле у новому інтерв’ю пригадала, що часто підтримувала своїх друзів, які лікувались від онко разом із нею. Зірка зізналась, що страшна хвороба зробила її іншою людиною – відкритою, щирою та доброю.

Міка Ньютон

Відома українська співачка перехворіла на рак яєчника. Діагностували онкологію знаменитості в Україні, на Батьківщині зірка перенесла й першу операцію. Міка Ньютон зазначила, що в Україні багато хороших спеціалістів, проте їм не вистачає обладнання та фінансування.

Міка Ньютон розповіла про хіміотерапію
Міка Ньютон розповіла про хіміотерапію

Після операції в Україні знаменитість вирушила на подальше лікування до США. Сьогодні знаменитість вже цілком здорова, а кожні три місяці вона ходить на обстеження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини