Вісім років потому: Міка Ньютон зізналась, чому вирішила повернутись в Україну після довгих років у США

У той час, коли багато хто з представників вітчизняного шоубізнесу виїхав за кордон, українська співачка і фіналістка "Євробачення-2011" Міка Ньютон, вирішила навідатися на Батьківщину

Про це стало відомо зі сторінки в Instagram співачки, де вона виклала своє фото з аеропорту і підписала, що дуже скучила за Україною.

Нагадаємо, що 37-річна Оксана Грицай (Міка Ньютон), яка народилася на Івано-Франківщині, свою популярність, як співачка, почала набирати з 2002 року, після того, як перемогла на конкурсі “Чорноморські ігри” (місто Скадовськ).

Зазначимо, що свого часу Міка Ньютон співпрацювала з не менш відомим співаком, автором пісень і продюсером – Потапом, і мала шанси стати його вокальною партнеркою. Але остаточний вибір зірки шоубізнес все ж зупинився на Насті Каменських.

“Планку” популярності серед української молоді Міка Ньютон тримала аж до 2011 року і була обрана представляти нашу країну на музичному конкурсі “Євробачення”. Разом із яскравим виступом із піснею “Angel”, де під час фіналу посіла четверте місце, співачка отримала і пропозицію виступати в США.

Після переїзду до Америки вона планувала там працювати до 2013 року. Але так сталося, що залишилася на довше…

Там Міка Ньютон вийшла заміж за американця, але сцену не залишила. Так, у 2022 році на церемонії вручення премії “Греммі” після відеозвернення Володимира Зеленського вона разом із Джоном Леджендом виконала пісню “Free” на підтримку рідної України та співвітчизників. Тоді також у виконанні цієї балади брала участь бандуристка, яка родом з Одеси, – Сюзанна Іглідан.

Ну а сьогодні, повертаючись на Батьківщину разом зі своїм чоловіком, Крісом Сааведра, Міка планує не тільки відсвяткувати тут Новий рік, а й відвідати Київ та Львів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини