Найпопулярніші “МастерШефи” за всі сезони проєкту: не лише Клопотенко та Мартиновська

Випускники проєкту "МастерШеф" продовжують працювати на кухні, але дехто вирішив поєднати улюблену роботу з творчістю та подався у шоу-бізнес.

Одні з найкращих випускників найкращого кулінарного проєкту України “МастерШеф” стали не лише професіоналами своєї справи, але й підкорюють український шоу-бізнес. Хтось із них став ведучим, хтось активно веде блог і соціальних мережах. Звісно, є й ті, хто залишився стояти на місці, але сьогодні ми будемо говорити не про них. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас підбірку найкращих учасників, які набирають популярності після проєкту.

Ольга Мартиновська

Звісно, без зіркової кулінарині не обійшлося. Дівчина перемогла в одному з сезонів кулінарного шоу, поїхала на навчання до Франції, а вже через рік їй запропонували стати суддею наступного сезону проєкту. Звісно, що Мартиновська погодилась на таку пропозицію і вона вже не перший рік входить до складу найкращих суддів проєкту разом з Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським.

Євген Клопотенко

Хто з випускників проєкту МастерШеф став дуже популярним
Хто з випускників проєкту МастерШеф став дуже популярним

Чоловік після вперемоги у проєкті почав свою кар’єру з великим розмахом. Євген став засновником соціального кулінарного проєкту, йому вдалося переконати ЮНЕСКО в тому, що борщ – національна українська страва, він змінив меню в школах – тепер в столичних школах подаватимуть класичні страви різних країн світу. Також, нещодавно стартував проєкт “Пекельні борошна”, засновником та ведучим якого став теж Євген Клопотенко.

Владислав Міцкевич

Владислав Міцкевич став ведучим нового кулінарного шоу
Владислав Міцкевич став ведучим нового кулінарного шоу

Після участі у проєкту “Битва сезонів” чоловік не втратив своїх артистичних навичок. Зараз Владислав активно розвиває свій блог в соціальних мережах, а також його запросили бути ведучим нового кулінарного шоу “Він готує, вона керує” разом з Олею Поляковою. Відомо, що Поляковій дуже не подобалась кандидатура Міцкевича, але вони дуже добре спрацювалися в кадрі і кожен випуск є не лише веселим, але з нотками сатири та сарказму один до одного, які ідеально вписуються в загальну атмосферу.

Алік Мктрчян

Хто з випускників МастерШеф став дуже популярним
Хто з випускників МастерШеф став дуже популярним

Аліка полюбили за його харизматичність на проєкті. Згодом, його дружина приймала участь у проєкті “Супер-мама”, в якому отримала перемогу, а сам Алік відвідує кулінарні шоу, розвиває свій блог та спілкується з зірками українського шоу-бізнесу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини