Гордон і Комаровський, Зеленський і Кошовий, Притула і Педан: найкращі друзі серед українських зірок

Дуже складно знайти для себе ідеального друга, який буде завжди підтримувати, але це не про героїв сьогоднішнього матеріалу. Дивлячись та ці дружні союзи, можна лише позаздрити.

Олександр Педан та Сергій Притула

Чоловіки почали свою дружбу з проєкту “Підйом” на Новому каналі. Компанію їм складала в ті часи Ольга Фреймут. Під час кожного випуску можна було побачити, на скільки сильний дружній зв’язок зароджується між чоловіками і після закінчення цього проєкту їхні шляхи не розійшлися. В прихильників завжди тримається в голові думка, що без Притули немає Педана і навпаки.

Олександр Педан та Сергій Притула досі найкращі друзі
Олександр Педан та Сергій Притула досі найкращі друзі

Телеведучі створювали власні проєкти: “Педан Притула Шоу”, “Кабріоліто”, а також на “Хто Зверху” вони все одно були разом – Притула був ведучим, а Олександр Педан був голосом головного судді проєкту.

Зараз Сергій Притула більше віддав себе полічний діяльності, але це не означає, що шляхи чоловіків розійшлись. Вони так само добре спілкуються і час від часу можуть зустрітися, хоч це відбувається не так часто, як раніше, але вони залишаються хорошими друзями.

Володимир Зеленський та Євген Кошовий

Володимир Зеленський та Євген Кошовий залишаються найкращими друзями
Володимир Зеленський та Євген Кошовий залишаються найкращими друзями

Президент України з Євгеном Кошовим довгий час залишаються найкращими друзями. Понад 15 років чоловіки підтримують та допомагають одне одному, не дивлячись на те, що Володимир став президентом. Звісно, вони стали менше спілкуватися, бо в Володимира є купа важливіших справ, ніж посиденьки з друзями, але вони з Євгеном готові підтримати одне одного в будь-яку хвилинку, якщо це буде необхідно або хтось попросить про допомогу.

На думку Євгена, Володимир не змінився за час свого президентсва, лише втомився. Втомився, але намагається бути бадьорим перед своїм народом, щоб вони ні в якому разі не розчаровувалися в перемозі України та в повноваженнях нашого президента.

Дмитро Гордон та Євген Комаровський

Дружба Дмитра Гордона та Євгена Комаровського
Дружба Дмитра Гордона та Євгена Комаровського

Дмитро Гордон та доктор Комаровський неодноразово записували спільні відео-ролики, де вони спілкуються на різні теми, які хвилюють українців. Прихильники чоловіків ствержують, що між ними є дружній зв’язок, але самі чоловіки цього сильно не афішують. Спільне фото з їхнього відпочинку точно говорить про те, що чоловіки спілкуються не лише на робочі теми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини