Найкрасивіші чоловіки Шоптенко: що відомо про стосунки танцівниці із Зеленським, Сеітаблаєвим та Яровенком

Відома українська танцівниця та хореографиня знайома з багатьма українськими селебріті. З деякими з них знаменитість має доволі хороші стосунки, адже їх зблизив танцювальний паркет

Олена Шоптенко, відома українська танцівниця й хореографиня, здобула особливу популярність серед української авдиторії після участі у “Танцях з зірками”. Знаменитість настільки віддана своїй роботі та призванню, що навіть після пологів довго вдома не була. Вже через чотири дні після народження дитини зірка повернулась до улюблених танців.

Хай там як, саме цей проєкт познайомив Олену Шоптенко з багатьма українськими селебріті. Знаменитість брала участь у різних сезонах “Танцях з зірками”, а її партнерами були й актори, й гуморист, який пізніше став президентом. У парі з Володимиром Зеленським хореографиня у найпершому сезоні танцювального проєкту здобула перемогу.

Олена Шоптенко з Володимиром Зеленським здобули перемогу в першому сезоні Танців з зірками
Олена Шоптенко з Володимиром Зеленським здобули перемогу в першому сезоні Танців з зірками

На телепроєкті зірковий дует проводив разом дуже багато часу, саме тому Шоптенко та Зеленський змогли стати не просто колегами, а друзями. На момент участі в першому сезоні “Танців з зірками” хореографині було всього 18 років, втім, зізнається Олена Шоптенко, їй було неймовірно цікаво взяти участь у подібному експерименті.

Наступного разу зірка взяла участь у танцювальному шоу в парі з відомим українським актором кримськотатарського походження Ахтемом Сеітаблаєвим. У фіналі зірковий дует змагався з Надею Дорофєєвою у парі з Євгеном Котом і з Наталею Могилевською у парі з Ігорем Кузьменком. Шоптенко зі своїм партнером, на жаль, не виграли того року.

Олена Шоптенко танцювала в парі з актором Ахтемом Сеітаблаєвим
Олена Шоптенко танцювала в парі з актором Ахтемом Сеітаблаєвим

Виходила на паркет “Танців з зірками” Олена Шоптенко й у парі з іншим актором. Зірка білоруського кінематографа Олексій Яровенко разом з українською хореографинею підкорили шанувальників запальними танцями, а особливо оцінила публіка пристрасне танго.

Олена Шоптенко брала участь у Танцях з зірками з Олексієм Яровенком
Олена Шоптенко брала участь у Танцях з зірками з Олексієм Яровенком

2020 рік став останнім у кар’єрі Олени Шоптенко, коли вона брала участь у “Танцях з зірками”. Тоді вона вийшла на паркет з Олегом Винником, втім пара захворіла на коронавірус. Знаменитості двічі поспіль не з’явились на шоу, за що були дискваліфіковані. Після одужання парі запропонували повернутись, втім співак, попри вмовляння фанатів, не захотів. Шоптенко вирішила, що це був знак і повертатись більше не слід.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини