Рубрики: Біографії

Від любові до ненависті один крок: що відомо про стосунки Фреймут та Притули, які похитнулись 10 років тому

В українському шоубізнесі є чимало зіркових дуетів, про які поступово починають забувати. Що відомо про стосунки Сергія Притули та Ольги Фреймут, яких свого часу навіть підозрювали у романі

Зірковий дует відомих українських ведучих Ольги Фреймут та Сергія Притули свого часу зацікавив не одного шанувальника. Знаменитості буквально втомились відбиватись від постійних підозр у романі. Хай там що думали фанати, насправді зірки були дуже хорошими друзями. Легендарне тріо Педана, Фреймут і Притули й до сьогодні називають найкращими ведучими “Підйому”.

Саме на цьому ранковому телешоу познайомились майбутні колишні друзі. Знаменитості довго працювали разом і створювали спільні проєкти, проводили разом багато часу – як на роботі, так і поза прицілами камер. Втім, в один момент дружні стосунки зіркової пари дали тріщину. В одному з інтерв’ю Притула пояснив, що сталось.

Чому посварились Ольга Фреймут та Сергій Притула

Відомий український ведучий і волонтер Сергій Притула пригадав, як одного разу його колега й подруга просто залишила його біля розбитого корита. Знаменитості довгий час планували разом знімання шоу, втім в останній момент Фреймут заявила, що йде з “Нового каналу”. Та насправді другові журналістки було не так прикро прощатись із колегою, якби вона не підставила його, залишивши без партнерки на зніманнях.

Пізніше сталось те, що поставило остаточну крапку в стосунках Притули та Фреймут. В один із днів народження відомої української ведучої її друг і колега записав їй миле відео з привітаннями, яке надіслав в особисті повідомлення. Ольга Фреймут вирізала частину надісланого відео й опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі, перекрутивши все так, ніби Притула зізнався їй у почуттях.

Сергій Притула розповів, що Ольга Фреймут 10 років тому його сильно образила

Сьогодні відомий зірковий дует не спілкується, оскільки Сергій Притула не може й не хоче пробачати того, що зробила його подруга в минулому.

Поділитися