Як склалася тяжка доля переможниці “Голосу країни” Оксани Мухи: пережила складну хворобу, але не пала духом

Оксана Муха стала переможницею дев'ятого сезону проєкту "Голос країни" і отримала велику славу, але її доля склалася не так ідеально, як вона того хотіла.

Нова зірка української сцени зустрілася віч-на-віч з тяжкою хворобою, яка нерідко забирає життя пацієнтів – рак. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як дівчина боролася з ним і що трапилося потім.

Оксана вирішила не розповідати нікому, крім близького оточення про те, що в неї така хвороба, а для публіки та прихильників все стало відомо лише тоді, коли вона була вже здоровою. Насправді, це дуже складне рішення, яке дається непросто. Тебе постійно оточують люди, які не знають про твій недуг, а тобі потрібно приємно та мило посміхатися незнаючи, чи зможеш ти так само посміхатися їм завтра або в будь-який інший день.

Як склалася доля переможниці Голосу країни Оксани Мухи
Як склалася доля переможниці Голосу країни Оксани Мухи

Хай там як, але зірка змогла витіснити онкологію зі свого життя і продовжила займатися музикою. В 2019 році жінка виграла “Голос країни” під наставництвом Дана Балана. Не можна не підкреслити той факт, що вона почала займатися вокалом ще до своєї участі у проєкті і її впізнавали на західній Україні, в Америці та цілій Європі.

Ні для кого не секрет, що переможці таких великих та гучних проєктів часто покидають творчість після перемоги у конкурсах, бо не знають, що їм робити далі. Однак, ця історія зовсім не про Оксану. Жінка почала гастролювати по всій Україні і вже отримала можливість не один раз заспівати з Ніною Матвієнко.

Як склалася доля переможниці Голосу країни Оксани Мухи
Як склалася доля переможниці Голосу країни Оксани Мухи

Лише після цього в неї з’явилася онкологія. Чому ніхто не міг навіть здогадатися, що з зіркою щось не так – все дуже просто. Вона продовжувала виступати навіть під час свого лікування, тому в прихильників не виникало думок, що з нею щось не так, а в 2022 році артистка приголомшила новиною про те, що весь час боролася з хворобою. І перемогла її.

Зараз Оксана дає благодійні концерти та різними способами допомагає нашим захисникам, щоб наблизити перемогу України якомога швидше. Це основна місія кожного україського артиста та громадянина України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини