Що стало з “Парою нормальних”: Іван Дорн продовжує підкорювати публіку, а де зникла Ганна Добриднєва?

Відомий дует "Пара нормальних" з Іваном Дорном та Ганною Добриднєвою користувався великим попитом, але з початком сольної кар'єри Дорна про Добриднєву всі забули.

Славнозвісна “Пара нормальних” подарувала своїм прихильникам не один відомий хіт, який досі залишається в пам’яті кожного відданого прихильника. Хоч гурт припинив своє існування вже багато років тому, Іван Дорн продовжив активно займатися творчістю і по-справжньому розкрився в сольному амплуа.

Крім України Дорн став дуже відомим й на росії, але хлопець вчасно прийшов до тями та зрозумів, що він не хоче давати концерти на території країни, яка є справжнім агресором по відношенню до його рідної землі. Станом на зараз родина Івана проживає в Європі, а сам артист не втрачає можливості гастролювати різними містами та збирати кошти на підтримку України.

Спостерігаючи за такою великою роботою чоловіка, закрадається одне питання – де ж зникла його екс-партнерка Ганна Добриднєва і чим займається саме вона? Співачка після розпаду гурту також вирішила піти у сольне плавання, але увагу прихильиків на собі їй не вдалося втримати, тому про неї мало що чути. Не дивляись на це, дівчина активно просуває свою творчість на культурному фронті і не бажає відставати від своїх зіркових колег.

Чим займається Ганна Добриднєва з Пари нормальних
Чим займається Ганна Добриднєва з Пари нормальних

Ганна активно їздить містами України і за весь час повномасштабного вторгрення вона прийняла участь у більше, ніж 80-ти концертах по всій Україні, за що їй безмежно дякують й до нині. Дівчина каже, що це її місія, інакше, для чого ще їй потрібен її співочий талант.

Зірка активно пише пісні та займається своєю творчістю. Ми впевнені, що артистка ще зможе здивувати своїх прихильників новою музикою, якої ми давно не чули.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини