Рейтинг зарплат ведучих “Хто зверху?”: скільки заробляють Леся Нікітюк, Притула, Фреймут, Педан і Варнава

Відомі ведучі культової програми "Хто зверху?" не дуже люблять говорити про свій заробіток, але від пильного ока прихильників неможливо щось приховати.

Зірки українського телебачення не дуже люблять зізнаватися у своїх справжніх заробітках, але дещо можна з’ясувати й без їхніх коментарів. Редакція сайту Добрі новини дізналася, як живуть та скільки заробляють зірки відомої програми “Хто зверху?”.

Сергій Притула

Чоловік зізнається, що зараз в нього немає такого великого заробітку, як раніше. Всі кошти, на які він живе зараз – це зароблені гроші на програмах, які були зняті раніше. Хоч точної суми чоловік не називає, але в нього є свій канал на You-Tube, тому на спеціальному сайті можна без проблем переглянути орієнтовну суму заробітку культурних діячів саме від каналу у цій соціальній мережі.

Скільки на місяць заробляє Сергій Притула
Скільки на місяць заробляє Сергій Притула

На сайті Social Blade можна побачити, що канал Сергія Притули знаходиться на 370 місці у рейтингу всіх каналів платформи, а його місячний заробіток в середньому дорівнює 4 тисячі доларів на місяць. Що стосується річного заробітку – чоловік може максимальо заробити за рік майже 80 тисяч доларів. Що стосується інших доходів – інформації у вільному доступі немає.

Леся Нікітюк

Леся, в свою чергу, декілька років тому зізналася, що встигла стрибнути у блогерський вагон і почати заробляти непогані гроші від реклами. Зірка також має канал на You-Tube і її заробіток перевищує заробіток Сергія Притули. Леся має в середньому 5 тисяч доларів на місяць, а максимальний річний заробіток становить 93 тисячі доларів.

Скільки на місяць заробляє Леся Нікітюк
Скільки на місяць заробляє Леся Нікітюк

Це лише дані на її основному каналі, але зірка також є ведучою програми “єПитання” і на цьому You-Tube каналі річний заробіток на піку становить 147 тисяч доларів. Невідомо, скільки грошей отримує саме Леся, але сума виходить доволі непогана.

Олександр Педан

Телеведучий каже, що зараз в нього немає постійного заробітку. В середньому він може заробити тисячу доларів на місяць і витрачає ці гроші на себе та свою родину. Звісно, в нього є також свій канал на платформі, але він не приносить великого заробітку.

Скільки на місяць заробляє Олександр Педан
Скільки на місяць заробляє Олександр Педан

Можна побачити, що статистика значно впала і зараз його заробіток становить максимум 600 доларів на місяць. Попри це, Педан не засмучується, бо продовжує займатися улюбленою справою вже багато років.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут зараз проживає за кордоном і отримує заробіток зі свого інстаграм. Зірка зізналася, що реклама в її профілі коштує 700 доларів за одну лише публікацію. Також телеведуча раніше проводила корпоративи, на яких могла заробляти по 5-6 тисяч доларів.

Заробіток ведучих Хто зверху
Заробіток ведучих Хто зверху

Також велику частину її заробітку складають лекції з етикету та правильної поведінки у суспільстві. Судячи з того, що Ольга без проблем мешкає у Британії, а її донька навчається в одному з найкращих навчальних закладів – Фреймут точно не бідує.

Катерина Варнава

Катерина отримала велику славу в росії і вже після цього її запросили бути ведучою українського проєкту. Після того, як Варнава покину шоу, вона не перестала займатися комедійною діяльністю. В Мережі можа запросто знайти інформацію з відкритих джерел про те, що її річний заробіток становить 1,2 мільйони доларів на рік.

Заробіток ведучих Хто зверху
Заробіток ведучих Хто зверху

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини