Нова машина, новий ніс і нове підборіддя: Катерина Репяхова показала зміни в її житті завдяки Віктору Павліку

Катерина Репяхова і Віктор Павлік одружилися трохи більше двох років тому. Дізнайтеся, як змінилася за цей час обраниця зірки, яку просто не впізнати.

Катя Репяхова і Віктор Павлік. Герої цього матеріалу стали однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Початок їхнього роману у багатьох викликав цілу гамму почуттів, починаючи від нерозуміння того, як зійшлася пара з такою різницею у віці, закінчуючи тим, що артист полишив заради своєї концертної директорки свою третю дружину, з якою прожив чимало років та навіть поховав сина.

Тим не менш, музикант зі своєю новою обраницею доводять всім, що справжньому коханню не завадить нічого.

Катерина Репяхова показала зміни в її житті завдяки Віктору Павліку
Катерина Репяхова показала зміни в її житті завдяки Віктору Павліку

Цікаво бачити, як змінюються зірки у стосунках. По Каті це прослідковується найбільше. Вона з простої роботящої дівчини перетворилася на популярну блогерку і підприємицю.

Як і належить бізнес-вуман, у неї є чимала недешева машина, яку вона придбала разом з обранцем. Внутрішні зміни породили і зовнішні. Репяхова почала працювати над своїм обличчям та пішла на невідворотні кроки. Обраниця співака змінила собі форму носа, накачала губи, додала об’єму у підборіддя і на цьому не збирається зупинятися.

Катерина Репяхова розповіла про пластичні операції на підборідді
Катерина Репяхова розповіла про пластичні операції на підборідді

Та найголовніша зміна у житті блогерки, до якої був причетний Віктор Павлік безпосередньо — це те, що вона стала мамою. Своєму коханому обранцеві вона народила у 2021-му році крихітного синочка Михасика. Разом з дитиною зірка багато їздила світом, але не з власного бажання, а через війну мала евакуюватися до родичів в Ізраїль.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова пару разів обмовилася раніше про те, що не проти поповнити родину ще й донечкою. Чи здійсниться мрія блогерки — дізнаємось згодом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини