Рубрики: Біографії

Ольга Сумська зраджувала коханому з цим актором: перед ним не втояла б навіть Роксолана (ФОТО)

Ольга Сумська тривалий час була у стосунках з Євгеном Паперним, аж раптом зустріла молодшого красеня-актора, з яким зраджувала своєму обранцю.

Ольга Сумська — відома українська акторка, яка продовжує підкорювати сцену театру та кіно. Відомо, що крім акторства жінка виховує двох доньок від різних чоловіків. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, якими були стосунки артистки.

Першим її чоловіком став Євген Паперний. Пара була у шлюбі 4 роки і в них народилася прекрасна донька Тоня. В одному з інтерв’ю Ольга зізналася, що стосунки з Паперним були далеко не цукор. Він пив багато напоїв з високим градусом, не контролював себе і не цінував старання Ольги для родини.

“Він не цінував той дар Божий, який опинився в його руках”, – каже акторка.

Ольга Сумська пішла від Паперного до Борисюка

Під час своєї роботи в театрі вона познайомилася з Віталієм Борисюком. Жінка одразу закохалася в чоловіка: порівняно з Паперним, Борисюк був справжнім романтиком, що не може не подобатись. Тому Ольга таємно закрутила з ним роман, але чоловік про все дізнався.

Одного разу Сумська приходила до Віталія додому і вони переглядати фотографії чоловіка. Ользі дуже сподобалося одне фото і вона попросила залишити його собі. Віталій не відмовив і Сумська поїхала з фотографією в сумці додому та й забулася за неї. Пізніше, Паперний випадково побачив це фото і все зрозумів.

Ольга Сумська щаслива з Віталієм Борисюком

Сумська не стала виправдовуватися і в той самий вечір зібрала свої валізи та перебралася жити до Борисюка. Зараз подружжя разом вже 25 років. Варто зазначити, що 24 роки вони існують як чоловік та дружина. Ольга каже, що це було одне з її найкращих рішень за все життя, бо вона безмежно щаслива з Віталієм, хоч в них були й свої труднощі у стосунках.

Поділитися