Скоро буде рік, як її немає: історія життя та хвороби Руслани Писанки, яка померла в 56 на чужині

Руслана Писанка пішла у засвіти у 2022-му році, але назавжди лишилася у серцях мільйонної аудиторії її прихильників. Як зірка стала народною улюбленицею і що з нею сталося наприкінці життя насправді?

Руслана Писанка беззаперечно стала народною улюбленицею українців. На творчості зірки буквально зростали покоління, адже продюсери та організатори різних телевізійних і театральних проєктів радо запрошували знаменитість до себе.

Перші кроки у кар’єрі акторка почала робити ще у 1990-х роках, коли відучилась за спеціальністю режисера. Чимало часу зірка вела прогноз погоди на телеканалі Інтер і це була одна з найпозитивніших та найкреативніших передач. Окрім нестандартної вроди, дикторка зачаровувала всіх своєю бездоганною, мелодійною, як пісня українською. До речі, про циклони, опади та температуру Писанка розповідала згодом і на радіо.

Справжнім відкриттям стали “Танці з зірками” у 2006-му році, де Руслана взяла участь. І хоч переможницею вона тоді не стала, проте, запам’яталася всім та довела, що жінка може у будь-якій формі танцювати на паркеті. Згодом були і ролі в кіно, робота на сцені театру, безкінечні гастролі та власний блог у мережі.

Історія життя та хвороби Руслани Писанки

У 2012-му році вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова. Чоловік став коханням всього життя знаменитості. Саме він у 2022-му змушений буде розповідати прихильникам своєї легендарної дружини, що з нею сталося насправді, адже Писанка стоїчно виносила всі негаразди і ніколи не скаржилася на своє самопочуття. Навіть колеги не здогадувалися, що було насправді.

Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу

Серце улюблениці мільйонів зупинилося через онкологію, з якою вона відчайдушно боролася. Через війну виїхала у Німеччину, але навіть найкращі лікарі, на жаль, дива не зробили… Вічна і світла пам’ять Руслані Писанці, яка назавжди закарбувала себе в історії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини