Організаторам не вдалося зберегти інтригу: у мережу просочилася новина про третього тренера “Голосу країни”

Зараз іде активна підготовка до старту нового сезону проєкту "Голос країни". Офіційно організатори оголосили імена двох нових тренерів, але у мережі спливла інформація про третього, ще до всіх заяв команди музичного реаліті.

На днях організатори проєкту “Голос країни” оголосили імена двох нових тренерів. Ними стали фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна та співак Артем Пивоваров. Та схоже, всі плани організаторів утримати інтригу про колегу артистів, тобто третього тренера, провалилися, адже на популярному сайті вже засвітилася інформація про це. Мова іде про Вікіпедію, де у переліку всіх переможців та їхніх наставників (за всі роки) вже значиться Джамала, як тренерка сезону 2023.

Скріншот взято зі сторінки проєкту Голос країни у Вікіпедії

Хто міг додати цю інформацію — важко простежити, адже цей сайт наповнюється ентузіастами, а також всіма небайдужими. Команда реаліті поки не коментує цей злив у мережу: не підтверджує та не спростовує дані.

Цікаво, що переможниця Євробачення-2016, Джамала, вже пробувала себе у ролі тренерки проєкту. Вона ділилася своїми музичними та співацькими знаннями і хитрощами з учасниками у 2017-му та 2018-му роках. Попри те, що артистка — відома на всю Європу зірка, вона не змогла привести до перемоги, до першого місця, своїх підопічних. Бувши разом у червоних кріслах з Потапом, Тіною Кароль, Сергієм Бабкіним, знаменитість поступилася у боротьбі за гран-прі, останнім двом переліченим тренерам.

Українська співачка Джамала
Українська співачка Джамала

Слід відзначити, що за роки без “Голосу країни”, Сусанна (таке справжнє ім’я Джамали”), майже весь час провела у роботі. За її плечима “Танці з зірками” у Польщі, десятки благодійних і ще більше комерційних концертів (до 2022-го року), а ще тріумфальне повернення на сцену Євробачення, яке від імені України цьогоріч проводила Британія.

Нагадаємо, що прем’єра “Голосу країни” на телеканалі 1+1 сталася у 2011-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини