Рубрики: Біографії

З утриманки в годувальницю сім’ї: як Оля Полякова розорила чоловіка і стала його забезпечувати самотужки

Оля Полякова з Вадимом Буряковським вже майже 20 років живуть у щасливому шлюбі. Зірка розповіла, які труднощі спіткали їх на початку стосунків.

Оля Полякова – відома українська співачка, яка вийшла заміж за бізнесмена Вадима Бурявського майже на початку своєї карʼєри. На початку 2008 року його бізнес відчув на собі кризу і саме Оля взяла на себе роль годувальниці цілої родини.

Про це Оля Полякова неодноразово розповідала на інтервʼю чи під час одного з випусків “Дорослих дівчаток”. Це стало справжнім випробуванням на почуття в пари, але співачка не стала втікати від чоловіка з першими труднощами, а навпаки – вона підтримала його і почала більше працювати, щоб її сімʼя жила без потреб.

“Дуже багато чоловіків тоді втратили свій бізнес, особливо середній. Багато людей зневірилося та опустили руки, але не ми. Я почала забезпечувати родину так, щоб мені зовсім ніхто не допомагав”, – зізнається Оля Полякова.

Оля Полякова та Вадим Буряковський разом вже багато років

Так продовжувалося декілька років. Зараз чоловік займається роботою, але більша частина заробітку все одно припадає на Олю Полякову. Співачка стала справжньою зіркою української сцени, яка власним приладом показує, що можна досягнути висот, але це дуже велика та довга робота над собою, своїм талантом і вміннями.

Що стосується інших проблем у стосунках, то в пари зараз не все так солодко, як хотілося б. Все через повномасштабне вторгнення. Як каже зірка, вони дуже сильно змінилися за останнів півтора роки, але це не означає, що в них зникло кохання. Пара пропрацьовує всі свої недоліки, заново знайомиться одне з одним у реаліях сьогодення та намагаються знайти вирішення тієї чи іншої проблеми, яка стосується обох.

Поділитися