Рубрики: Біографії

Фіктивне весілля Віктора Павліка: чому співак так і не повів під вінець свою четверту дружину Репяхову

Віктор Павлік і Катя Репяхова чи не єдина пара українського шоу-бізнесу, яка мала весільну церемонію лише на фото. Чому зірки так і не відзначили головний день свого подружнього життя?

Віктор Павлік і Катя Репяхова разом вже не перший рік. Вони виховують чудового сина та разом творчо розвиваються. Музикант продовжує давати виступи під пильним керівництвом своєї молодої дружини.

Як одружилися Віктор Павлік і Катя Репяхова?

Віктор Павлік з дружиною

Відомо, що знаменитості офіційно уклали стосунки у 2020-му році. Проте у подружжя дійсно не було весілля. Обмежитись довелося лише походом до РАГСу і тематичною фотосесією. Самої церемонії, де б зірки під аркою обмінялися б обручками — не було. І не просто так.

Справа в тому, що того року сталася у родині музиканта непоправна втрата. Його третій син, Павло Павлік, який тривалий час боровся з недугою,  пішов у засвіти. Серце хлопця зупинилося влітку того самого року, коли його батько розпочав нову сторінку свого життя.

Віктор Павлік не мав весільної церемонії

Звісно, не могло й бути мови про те, щоб влаштовувати хоч якісь гуляння. Катя Репяхова, для якої це перший шлюб, підтримала свого коханого.

Наступного року також не вийшло влаштувати церемонію, адже у родині сталося довгоочікуване поповнення. На початку 2021-го у медіа вже активно обговорювалося те, що обраниця співака ходить вагітна. Всі прихильники артиста затамувавши подих чекали, коли ж буде розкрито головну таємницю і селебріті розкажуть, хто ж в них народиться: хлопчик чи дівчинка.

Малюк Михайлик народився у червні позаминулого року. Він став справжнім подарунком і втіхою своєму таткові. Звісно, карапуз одразу зайняв головне місце у серцях своїх рідних, яким уже точно було не до весільних витребеньок.

Не вдалося влаштувати Каті з Віктором церемонію і у 2022-му. Гадаємо, тут буде зайвим пояснювати причини, адже зірки, як і всі українці також переживають війну. Дружина Павліка виїздила в евакуацію за кордон, але за першої ж можливості повернулася додому.

Нагадаємо, що до одруження з Катериною Репяховою, у Віктора Павліка було ще 3 шлюби. Кожна колишня подарувала чоловікові дитину. Загалом зараз старша дочка і син зірки вже виросли.

Поділитися