Ольга і Наталія Сумські позмагалися чоловіками: Борисюк чи Хостікоєв — хто до вподоби фанатам?

Видатні українські акторки Ольга і Наталія Сумські відхопили собі у чоловіки найбажаніших акторів сучасності. Кого більше полюбили прихильники: Анатолія Хостікоєва чи Віталія Борисюка? Дізнайтеся у матеріалі.

Ольга і Наталія Сумські. Героїні цього матеріалу завжди були фаворитками українських поціновувачів кіно і театру. Фанати стежать не лише за творчістю зіркових сестер, а і за їхнім особистим життям. Особливо цікавою темою для прихильників є шлюби знаменитостей. І не тому, що там панують скандали, інтриги, розслідування. Навпаки: артистки демонструють приклад злагоди і гармонійних стосунків у родині.

Зокрема чимало хто вважає шлюб Анатолія Хостікоєва і його дружини Наталії ледь не зразковим. Селебріті стали парою далеко не у юному віці. В обидвох за плечима були колишні стосунки та діти від попередніх шлюбів. Втім, актори довели, що стали справжніми половинками один для одного. Разом виховали сина В’ячеслава, який пішов стопами батьків.

Як виглядає та чим займається дорослий син Сумської і Хостікоєва
Наталія Сумська з чоловіком

Чоловіка Сумської-старшої дуже полюбили за його творчий спадок, а українки досі обожнюють за образ Султана Сулеймана. Ну, і не можна упустити, що зірку також дуже поважають за стійку проукраїнську позицію і чітку громадянську точку зору.

Віталій Борисюк — також фаворит прихильників своєї знаменитої дружини. Проте, зміг згуртувати коло себе і своїх власних фанатів. Оцінили не лише його акторську гру, а й співочий талант, який обранець Ольги яскраво продемонстрував на проєкті “Голос країни”, а нині продовжує розвивати, даючи виступи разом з коханою.

Ольга Сумська поділилася власним рецептом яблучного пирога
Ольга Сумська з чоловіком

Цікаво, що самі сестри Сумські між собою не змогли зберегти теплих сімейних відносин і чи підтримують стосунки зараз — не відомо. А ось їхні обранці нічого не розповідають про свою взаємодію. Лишається тільки здогадуватися, чи пересікаються між собою ці популярні чоловіки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини