Як виглядав обранець Софії Ротару, через якого вона ледь не полишила сцену: талановитий красень

Софія Ротару — талановита співачка, яка ретельно приховує особисте життя. Дізнайтеся, який чоловік запав у серце артистки так, що вона була готова заради нього полишити сцену.

Неймовірна Софія Ротару стала справжньою легендою української естради. Знаменитість подарувала світу чимало пісень нашою мовою, у часи коли все національне було забороненим. Вона переплюнула за популярністю навіть Аллу Борисівну Пугачову, але в один момент ледь не полишила своїх прихильників. І все через кохання.

Кого любила Софія Ротару?

Виконавиці “Червоної рути” часто приписували роман з Володимиром Івасюком, автором композиції. Подейкували, що молода Софія була музою і ледь не головним коханням життя музиканта. Проте, до відомого чоловіка Ротару не прийшла навіть на похорони.

А у її серці завжди був тільки Анатолій Євдокименко. Обранець знаменитості також, як і вона, був закоханий у музичну творчість, а згодом взагалі став художнім керівником і режисером концертних програм Ротару. Не дивно, що така синергія переросла у палкий роман, який завершився одруженням.

Софія Ротару показала архівне фото з покійним чоловіком

На відміну від іншої радянської Примадонни, Пугачової, наша артистка завжди була вірна лише одному законному чоловіку. З ним привела у світ спільного сина, якого назвали Русланом. Можливо б казка сімейного щастя продовжувалася б і далі, якби не страшний випадок: на дворі був холодний жовтень 2002-го року, коли спокій всієї родини Софії сколихнула страшна звістка. Пішов у засвіти її милий. Йому було всього 60 років. Причиною став інсульт, і, як подейкували потім у мережі, це вже був не перший випадок.

Софія Ротару показала архівне фото з покійним чоловіком

Співачка впала у депресію. Настільки не могла впоратися з тугою, що навіть хотіла піти зі сцени, адже більше не бачила сенсу у своїй кар’єрі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини