Рубрики: Біографії

Мами-блогери українського шоу-бізнесу: Alyosha, Слава Камінська, Лілія Ребрик, Сніжана Бабкіна

З появою дітлахів на світ, жінки дуже часто мають бажання ділитися цим щастям із оточенням. Зіркові мами теж не виняток. Тож пропонуємо переглянути, хто з українських матусь почали вести блог про материнство.

Материнство – один із найтепліших та найкращих періодів в житті кожної жінки. Хоча й воно сповнене величезною кількістю труднощів, але зі слів будь-якої мами можна почути, що це все дрібниці в порівнянні із щастям мати свого янголятка.

Українських зірок, що намагаються передати щастя материнства у своїх соціальних мережах, не так і багато.

Alyosha

Alyosha разом із лідером гурту «Антитіла» Тарасом Тополею з гордістю виховують двох чарівних синочків Романа та Марка. Але декілька років тому, пара приголомшила новиною про народження ще й донечки Марії.

Alyosha пристрасно вірить у те, що вроджене покликання жінки — нести життя у світ, і вона твердо дотримується цього переконання, незважаючи на будь-які перешкоди, з якими вона може зіткнутися в своїй кар’єрі.

Слава Камінська

Говорячи про дітлахів Слави Камінської, варто сказати, що Едгар і Слава були одружені п’ять років. За цей час вони були благословенні двома неймовірно чарівними дітьми. Через шість місяців шлюбу, а саме у 2014 році, Слава народила на світ свого первістка Леонарда. А приблизно через рік у пари народилася дівчинка, яку назвали Лаурою.

Зараз співачка часто тішить шанувальників новими фото на відео з дітьми. То з відпочинку, то з буденного життя. Слава Камінська висвітлює у блозі не просто себе як особистість. Більшість контенту зосереджений на дітях Леонарді та Лаурі.

Лілія Ребрик

Відома українська ведуча Лілія Ребрик зараз виховує двох доньок Діану та Поліну. 10-річна Діана та 4-річна Поліна – від відомого танцюриста та хореографа Андрія Дикого. Окрім фото з дітьми, Лілія Ребрик останнім часом ділиться знімками і з батьками.

Сніжана Бабкіна

Дружина відомого співака Сергія Бабкіна любить виставляти фото своїх дітлахів, тож робить це доволі часто. У стрічці в Instagram можна побачити багато фото з відпочинку чи сімейних фотосесій.

Поділитися