Рубрики: Біографії

Як Сумська все життя готувала з дочки Ганни собі наступницю: червоні хідники, театральний, відсутність друзів

Ольга Сумська нині у захваті публікує кадри з перших гастролей своєї дочки Ганни Борисюк, яка одразу після отримання диплома університету імені Карпенка-Карого вже стала грати у театрі. Як зірці вдалося виплекати таку талановиту дитину?

Ольга Сумська стала справжньою легендою української театральної сцени та кіномистецтва. Вона прославилася не лише завдяки своєму таланту, а й стала представницею однією з небагато чисельних династій, де професія передається у спадок. Обох своїх дочок вона також змалечку привчала до мистецтва Мельпомени. Тоня Паперна навчалася акторській майстерності в рф, а Ганна Борисюк лишилася в Україні і вже почала будувати кар’єру.

Ольга Сумська та її донька Анна Борисюк вже почали виступати на одній сцені

Це й не дивно, адже обидві дівчини росли у дуже творчій родині, де неньці й не треба було повчати наступницю: достатньо було просто бути прикладом до наслідування. Крім цього, Ольга докладала зусиль, аби познайомити свою молодшу дитину з бомондом: червоні хідники, виходи на світські заходи, фотосесії — все це було у житті юної пані ледь не змалечку.

Проте, дочка Віталія Борисюка, схоже росте вельми скромною. Попри те, що у її мами майже мільйонна аудиторія прихильників в Інстаграмі, Ганна не розкрутила свій блог у мережі. Ба більше вона дала інтерв’ю, де розповіла, що насправді бути дочкою популярних і дуже активних батьків-митців невелике задоволення. Її цькували у школі, а великої компанії друзів вона не має. У неї є одна вірна подруга, а майже всім колом спілкування для неї були однокурсники у ВНЗ. Любить проводити час за читанням, грає у плейстешн.

Як Сумська все життя готувала з дочки Ганни собі наступницю

До речі, за словами дівчини, бувши школяркою, вона не раз чула про те, що начебто через знаменитих маму з татом у неї все куплено та все проплачено. Втім, до булінгу тепер юна зірка ставиться по-філософськи та не надає великого значення образам, які транслюють стосовно неї інші люди.

Поділитися