Рубрики: Біографії

Перший дзвоник для них не свято. Зірки шоу-бізнесу, які ще не стали батьками: Дорофєєва, Нікітюк, Вінницька

Зіркова кар'єра часто займає увесь вільний час і увагу знаменитостей, залишаючи мало простору для сімейного щастя та материнства. Деякі відомі жінки обирають не мати дітей свідомо, роблячи це особистим вибором.

Давайте розглянемо приклади деяких українських зірок шоу-бізнесу, які відмовилися від материнства.

Альона Вінницька

Альона Вінницька, відома як одна з учасниць першого складу “ВІА Гри”, завжди була улюбленою “віагрянкою” для мільйонів прихильників групи. Проте в минулому артистка стояла перед складним вибором: група або сім’я. Вона обрала сімейне щастя та вже майже 30 років щасливо перебуває зі своїм обранцем, продюсером і музикантом Сергієм Большим. Незважаючи на тривалий шлюб, пара так і не стала батьками, і тема дітей Альона коментує дуже обережно.

Леся Нікітюк

Телеведуча і ведуча програми “Хто зверху” славиться своєю простотою та відкритістю перед шанувальниками. Проте вона завжди вважала своє особисте життя великим секретом. Відомо, що декілька років тому Нікітюк зустрічала з одним із київських бізнесменів, ім’я якого вона ніколи не називає. Проте відносини розірвалися перед весіллям. Щодо материнства, то Леся Нікітюк ніколи не ділилася публічно своїми планами щодо цієї сфери особистого життя, хоча добре ладнає зі своїми племінниками.

Хто з українських зірок так і не стали батьками: Нікітюк, Дорофєєва, Вінницька 

Надя Дорофєєва

Іншою українською зіркою, від якої фанати часто чекають новину про поповнення в сім’ї, є співачка Надя Дорофєєва. Після весілля з Михайлом Кацуріном вони почали думати про можливе материнство. Однак співачка не поспішає робити цей важливий крок і говорить про це вибірково.

Надя Дорофєєва розповіла про материнство

Ці приклади свідчать про те, що життя зірок не завжди збігається з загальноприйнятими стереотипами, і вони мають право на свій особистий вибір щодо сімейного щастя та материнства. Багато зірок відмовляються від материнства, концентруючись на кар’єрі та інших аспектах свого життя. Важливо пам’ятати, що це особистий вибір, який потрібно поважати і підтримувати.

Поділитися