Зіркові розлучення 2023: Мурат Налчаджиоглу, Квіткова, Сергій Жадан, Даніель Салем, Савлєпов з Quest Pistols

Чимало зіркових родин розпалось цього року. Пригадуємо, хто зі знаменитостей та з яких причин вирішив розірвати свій шлюб цього року. Велика добірка

Повномасштабна війна стала випробуванням для багатьох родин. Хтось таку складну та страшну перевірку пройшов і залишився разом, але пощастило не кожному. Редакція “Добрих новин” створила детальні підбірку, хто зі знаменитостей розлучився зі своїми коханими цього року та що стало причиною.

Мурат Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус одружились на початку літа цього року
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус одружились на початку літа цього року

Нещодавно у мережі почали ширитись чутки про те, що у новоспеченій родині Мурата Налчаджиоглу все не так добре, як могло б бути. Так, шанувальники блогера та його зіркової дружини помітили, що закохані видалили спільні світлини. Так, Мурат Налчаджиоглу на своїй сторінці залишив тільки весільні кадри, а ось його обраниця Лілія Реус вирішила видалити абсолютно всі кадри. Зіркова пара не давала коментарів щодо того, що сталось.

Даша Квіткова

Відома українська блогерка Даша Квіткова на початку цього року повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. За зізнанням знаменитості, причиною стали різні життєві інтереси та різний темп, за яким проживають свої дні колишні закохані. Сьогодні знаменитості продовжують спілкуватись, оскільки у них залишається спільний син.

Даніель Салем

Після 17 років шлюбу Даніель Салем і його колишня дружина розлучились. У коментарі для преси знаменитість розповідав, що про розірвання шлюбу він та його колишня дружина замислювались ще до початку повномасштабної війни. Втім, саме ці трагічні події стали каталізатором всього, що сталось.

Сергій Жадан

Наприкінці червня цього року стало відомо, що відомий український музикант і поет Сергій Жадан розлучається зі своєю дружиною Іриною Куніциною. Знаменитість не коментував усього, що відбувається в його особистому житті, втім шанувальникам вдалось дізнатись про розлучення після того, як на сайті львівського суду з’явився відповідний позов.

Що відомо про розлучення Сергія Жадана з дружиною – особисте життя письменника
Що відомо про розлучення Сергія Жадана з дружиною – особисте життя письменника

Антон Савлєпов

Відомий український артист, який є учасником гурту Quest Pistols цьогоріч розлучився з дружиною, російською актрисою Іриною Горбачовою. Знаменитості побрались 2021 року, втім їхній союз не витримав повномасштабної війни. Навесні цього року Горбачова з’явилась на кінофестивалі у москві, після чого і з’ясувалось, що Антон Савлєпов і його колишня дружина більше не разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини