Що стало із зірками серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська піднялась на вершину слави, а Дмитро Лалєнков зник

Відомий український актор Дмитро Лалєнков свого часу став головною зіркою популярного серіалу "Рома+Леся". Куди зник артист після завершення гучного телепроєкту?

2000-і роки стали по-справжньому знаковими для українського телебачення. У цей період було знято чимало цікавих проєктів і шоу, зокрема – відомий телесеріал “Леся+Рома”. Головні ролі у стрічці зіграли відома українська актриса Ірма Вітовська та її колега Дмитро Лалєнков. Зірковий дует швидко здобув популярність, хоча після завершення шоу чоловік, який зіграв Рому, зник. Що про нього відомо зараз?

Куди зник Лалєнков

Колега знаменитості Ірма Вітовська розповіла про те, що раніше відомий актор Дмитро Лалєнков мав дещо іншу громадянську позицію. За словами зірки, погляди знаменитості були проросійськими, хоча з 2014 роком думки уродженця Луганської області почали змінюватись. Зрештою, Дмитро Лалєнков без сумнівів демонстрував проукраїнську позицію. На початку війни на Сході України він, за словами Вітовської, активно займався волонтерством і допомагав тим, хто цього потребував.

Де зараз герой популярного серіалу Рома+Леся Дмитро Лалєнков
Де зараз герой популярного серіалу Рома+Леся Дмитро Лалєнков

Сам Дмитро Лалєнков одного разу пояснив, чому він так різко зник з телеекранів. Після початку війни 2014 року знаменитість відхиляв пропозиції від продюсерів і режисерів – він не хотів бути між двох вогнів. Тоді актор зазначав, що його дружні та робочі взаємини з іншими налагодилися б, якби стосунки між країнами, які перебували та перебувають у стані війни, стали теплішими.

Незадовго до початку повномасштабної війни Дмитро Лалєнков на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зазначив, що не варто вірити у штучно створену російськими інструментами паніку – великої війни бути не може, адже вона не потрібна нікому. Втім, вже 24 лютого актор видалив цей допис і почав активно підтримувати Україну.

Де зараз живе та чим займається Дмитро Лалєнков з Рома+Леся
Де зараз живе та чим займається Дмитро Лалєнков з Рома+Леся

Наразі відомий український актор і колега Ірми Вітовської на знімальному майданчику серіалу “Рома+Леся” перебуває в Україні. Знаменитість продовжує підтримувати рідну країну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини