Рубрики: Фото

Всі учасниці “ВІА Гри” від Мейхер і Брежнєвої до Лободи і Герцег: як зараз виглядають екс-солістки гурту

Третього вересня цього року легендарному гурту виповнилось 20 років. За цей час у складі "ВІА Гри" побували 20 красивих та успішних жінок. Та як вони виглядають нині від першого складу до останнього?

Автором ідеї створити такий гурт був Дмитро Костюк. Це мала бути альтернатива російському гурту Блестящие та Spice Girls на заході. Музичним продюсером став Костянтина Меладзе, який згодом забрав усі права на “ВІА Гру” у свого попереднього партнера.

Альона Вінницька

Альона Вінницька тоді і зараз

Уродженка столиці України була співачкою гурту з вересня 2000 по січень 2003 року. За ці неповні 3 роки вона зуміла стати дуже популярною. Та, попри це, співачка розповідає, що нав’язаний продюсерами образ узагалі не відповідав їй, тому вона покинула гурт і присвятила себе тому, що їй насправді подобається – роботі на радіо та телебаченні.

Надія Мейхер-Грановська

Надія Мейхер-Грановська роки тому й нині

Разом з Вінницькою вона була першою учасницею “ВІА Гри”. За спеціалізацією танцівниця, за характером — трохи невизначена, тому постійно то прощалась з гуртом, то поверталась до нього. Вона була єдиною солісткою, яка мала змогу будувати особисте життя і водночас належати до легендарного тріо: вона народила двох дітей та повернулася на сцену.

Нині вона пише вірші, співає, іноді працює телеведучою та рекламує власний бренд одягу.

Тетяна Найник

Тетяна Найник тоді й нині

Дівчина стала учасницею гурту 2002-го року, коли Мейхер-Грановська пішла в декрет. Як і Надія, Тетяна не мала особливих вокальних даних, проте мала інші дуже цікаві підстави залишатися у трійці.

Після цього досвіду Найник створила гурт, що не став успішним, тому пішла працювати моделлю. 2008-го року їй діагностували депресію із судомами та панічними атаками, тому новим основним напрямком діяльності колишньої співачки стало особисте життя. 2014-го вона одружилася, а через рік народила доньку Віру.

Анна Седокова

Анна Седокова у молодості й нині

Два роки життя Анна віддала легендарному гурту — 2002-2004. І по сьогодні склад трійці, у який входила Седокова, Грановська та Брежнєва називають найкращим. Седокову взагалі пофарбували у рудий, через що утворилася відома формула “ВІА Гри” – руда, блондинка і брюнетка.

2004-го року вона покидає гурт, народивши дитину футболісту Белькевичу.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва у молоді роки й нині

Віра працювала в гурті чи не найдовше — з 2003 по 2007 роки. Проте, лише вона змогла позбутися статусу колишньої солістки “ВІА Гри” та розвинутися як співачка в сольному плані. Брежнєва навіть устигла стати акторкою і телеведучою.

2015-го року вона вийшла за Костянтина Меладзе, який через своє нове кохання покинув попередню дружину, з якою прожив понад 15 років.

Світлана Лобода

Світлана Лобода в молодості і тепер

Проспівавши у “ВІА Грі” декілька місяців у 2004 році, Лобода покинула трійцю задля власної кар’єри співачки. Також 2009-го року вона представляла Україну на Євробаченні, найбільшому пісенному конкурсі Європи. Тоді вона здобула 12 місце.

2011-го року Світлана Лобода народила доньку від танцівника балету Андрія Царя.

Христина Коц-Готліб

Христина Коц-Готліб. Як змінилася зірка?

Вона пробула в гурті теж недовго — лише декілька місяців у 2006 році. Після цього досвіду дівчина обрала кар’єру моделі. Коц-Готліб здобула титул переможниці конкурсу “Міс Україна-Всесвіт” 2009.

Альбіна Джанабаєва

Як змінилася Альбіна Джанабаєва?

Джанабаєва пробула солісткою “ВІА Гри” 6 років — з 2006 по 2012. Ходять чутки, що Альбіна потрапила до гурту завдяки допомозі Валерія Меладзе, бек-вокалісткою якого була раніше. Заради неї Меладзе навіть покинув свою сім’ю — дружину та трьох доньок. Також Валерій порекомендував Костянтину звернути увагу на неї.

За словами її колег, Альбіна завжди була зверхньою та отримувала все, чого хотіла, завдяки своєму чоловікові. Наразі Джанабаєва грає у театрі та іноді працює телеведучою.

Ольга Романовська

Який вигляд має Ольга Романовська раніше й тепер?

Пробувши солісткою “ВІА Гри” з 2006 по 2007 роки, Ольга покинула гурт задля особистого життя. 2007-го року вона стала дружиною бізнесмена Андрія Романовського та матір’ю для їхнього сина.

Хоч після “ВІА Гри” Романовська не змогла стати співачкою, вона стала ведучою програми “Ревізорро”.

Меседа Багаудінова

Меседа Багаудінова: співачка в молодості й тепер

Перша та єдина солістка гурту чеченського походження належала до легендарної трійці з 2007 по 2009 роки. Після цього Меседа продовжила сольну кар’єру, але так і не стала популярною.

2011-го року вона стала дружиною, а 2012 — і матір’ю. Шлюб розпався через три роки після народження дитини, проте нині Багаудінова присвячує увесь час своєму синові.

Тетяна Котова

Як змінилась Тетяна Котова за ці роки?

Була солісткою “ВІА Гри” з 2008 по 2010 роки. До цього вона брала участь у конкурсах “Міс світу” та “Міс Всесвіт”.

Наразі Тетяна Котова має декілька пісень і кліпів та навіть знялася у голлівудському фільмі. Проте, так і не змогла стати зіркою.

Єва Бушміна

Зміни Єви Бушміної

2010 та 2012 роки запам’яталися їй участю у гурті “ВІА Гра”. Єва Бушміна мала ледве не найкращі вокальні дані з усіх учасниць трійці. До цього вона співала у своїй групі та була учасницею “Фабрики зірок”, де її помітив Костянтин Меладзе.

Після виходу з гурту вона так і не змогла стати успішною співачкою. Нині спільно з чоловіком виховує доньку.

Санта Дімопулос

Санта Дімопулос у молоді роки й тепер

Її участь у “ВІА Грі” тривала недовго — лише пів року (2011-2012). Не витримавши чвар з іншими солістками гурту, Санта вирішила покинути трійцю.

Сольна кар’єра її не вдалася, проте вона встигла отримати титул чемпіонки світу з бодибілдингу та фітнесу 2011-го року у Таїланді. Нині є мамою двох дітей і веде бізнес: має магазин поношених речей вищого класу.

Еріка Герцег

Еріка Герцег в молодості й раніше

Дівчина з села Мала Добронь, Закарпаття. Еріка Герцег стала учасницею гурту після перемогу у шоу “Хочу у ВІА Гру”. У складі гурту з 2013 по 2020 роки. Минулого року вона вийшла заміж.

Анастасія Кожевнікова

 

Як змінилася зовнішність Анастасії Кожевнікової

Народилася у Южноукраїнську. Анастасія також потрапила до гурту після участі в шоу “Хочу у ВІА Гру”. Наразі Кожевнікова активно працює над власним проектом, створює тексти пісень та знімає кліпи. Була учасницею “ВІА Гри” з 2013 по 2018 роки.

Міша Романова

Міша Романова раніше й зараз

Пропрацювала солісткою гурту, як й Анастасія Кожевнікова з 2013 по 2018 роки. Дівчина з Херсону тепер намагається побудувати власну кар’єру співачки. 2018-го року стала мамою сина Мартіна.

Ольга Меганська

Ольга Меганська раніше й тепер

Завдяки хорошим вокальним даним та модельній зовнішності дівчина була учасницею гурту з 2018 по 2020 роки. Проте, наразі вона припинила свою кар’єру співачки.

Сучасний склад “ВІА Гри”:

Уляна Синецька

З 2018 року Уляна Синецька співає у новому складі “ВІА Гри”. До цього вона була солісткою жіночого поп-гурту CASH.

Софія Тарасова

З жовтня 2020-го року киянка за народженням стала новою солісткою “ВІА Гри”. Перед цим вона брала участь у шоу Голос діти, здобула перемогу в конкурсах Дитяча Нова Хвиля та Sanremo Junior 2015, на Євробачення-2013 посіла друге місце.

Ксенія Попова

Уродженка Кривого Рогу наразі є третьою солісткою гурту. Вона брала участь у Х-факторі і працювала з MARUV.

Поділитися