Рубрики: Фото

Неймовірно вражає: донька Меладзе чуттєво заспівала з Вакарчуком “На небі” на Голосі країни-12 (ВІДЕО)

Донька відомого продюсера Лія Меладзе 6-го листопада виступила на шоу "Голос країни". Дівчина пройшла до команди зіркової співачки, а в "Нокаутах" виконала пісню Вакарчука.

6-го листопада в ефір вийшов випуск одного з популярних телешоу “Голос країни”. У цьому епізоді 12-го сезону участь взяла донька продюсера Костянтина Меладзе Лія. Зазначимо, що її виступ був знятий ще до 24 лютого.

До своєї зіркової команди її забрала Надя Дорофєєва. В етапі шоу “Нокаути” Лія Меладзе ніжно та чуттєво виконала пісню відомого українського співака Святослава Вакарчука “На небі”.

Під час коментування ефіру молода співачка запевнила глядачів, що вона прагне повернутися в Україну. Нині вона навчається в Америці.

“Я дійсно вдячна за те, що маю можливість перебувати і здобувати освіту там. Проте я не вдома. Це почуття переслідує мене, куди б я не пішла. І буду відвертою, я часто говорю іншим, що я тут не надовго”, – впевнено відповідає Лія.

Лія Меладзе ніжно та чуттєво виконала “На небі” Вакарчука

Також дівчина ділиться, що любить свою країну та своїх людей. І єдине, що вона відчуває у той момент, це єдність і силу народу, саме тому, на її думку, ми переможемо.

Дівчина також розповіла, що у підготовці до виступу їй допоміг батько. Він зайнявся аранжуванням, щоб, як попросила його Лія, слухаючи пісню, виникало відчуття, що ти сидиш на хмаринці.

Що змінилось у Лії після 24-го лютого?

Нагадаємо, що Лія Меладзе в березні виїхала за кордон. Уже тоді вона перебувала в Італії, хоч однією із перших рветься назад до Києва. Після 24-го лютого вона почала спілкуватися українською. Зокрема, і перевела свої профілі у соціальних мережах на українську теж.

А своє повернення до рідної країни дівчина схарактеризувала так:

“Це буде вибух гормонів щастя. Я буду все чіпати, нюхати, розглядати, ніби воно все нове і я його ніколи не бачила. По-перше, я обійму родичів і почну плакати. По-друге, я приїду додому, зайду в кімнату та почну плакати”, – зізналася на своїй інстаграм-сторінці дівчина.

Поділитися