Красуні Кетті з “Трьох мушкетерів” пророкували небувалий успіх: зайва вага все згубила (ФОТО)

Зірка фільму "Три мушкетери" Олена Циплакова могла б розвинутися в кар'єрі кіноакторки, якби не проблеми з здоров'ям. Відома дівчина погладшала і перестала бути такою привабливою.

За словами акторки, слава не допомогла їй зайняти своє місце в кіно. На зміну славі прийшли проблеми зі здоров’ям та в особистому житті.

Все почалось з раннього віку акторки. Її батько був інвалідом, про якого потрібно було постійно піклуватись, тому що він не міг зробити це самостійно. Коли в батька виявили туберкульоз, лікарям довелось його забрати.

Батько, не дивлячись на свою хворобу, всіляко підтримував свою доньку. Олена розповідала, що він був для неї справжньою та єдиною мотивацією щоб досягти великого успіху в кіно. Невдовзі, батько акторки помер, а вона довго не могла відійти від втрати. Через те, що її батьки також займалися творчістю, її запросили в 16 років знятися в масовці, тому Олена дуже зраділа цій новині.

Юні роки Олени Циплакової
Юні роки Олени Циплакової

Після гри в масовці, акторка змогла розкрити весь свій творчий потерціал. Її запросили знятися в кіно “Ключ без права передачі” та “Шкільний вальс”. Перед Оленою постав вибір – навчання або кар’єра акторки. Вона обрала друге, але через декілька місяців її запросили на навчання акторського факультету і вона отримала диплом.

Коли вона отримала роль відомої всім Кетті у фільмі “Три мушкетери”, вона собою дуже пишалася і не приховувала своєї думки – на цю роль нікого кращого за неї не могло бути. Траплялись різні казуси та смішні моменти: то на сукню наступили, то ненароком впала.

Олена після того, як набрала зайву вагу
Олена після того, як набрала зайву вагу

Свою кар’єру вона не змогла продовжити, їй поставили діагноз – хвороба щитовидки. Через це Олена набрала вагу і важила цілих 120 кілограмів. На фоні цієї проблеми їй діагностувати цукровий діабет. Через це вона не могла зніматися та рухатись як слід. В реальному житті їй також було тяжко, але її опорою став її чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини