Рубрики: Фото

У цій сукні ви виглядатимете неймовірно в будь-якому віці: 40-річна Мейхер показала легендарний образ (ФОТО)

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" продемонструвала неймовірну чорну сукню, яка виглядатиме неймовірно на жінці будь-якого віку. Як зазначає 40-річна Мейхер, перед таким образом не встоїть ніхто.

40-річна Надія Мейхер-Грановську пам’ятають як дуже яскраву солістку легендарного гурту “ВІА Гра”. Тоді вона не мала видатних вокальних даних, але вміла гарно рухатися, адже за освітою танцівниця, та мала привабливу зовнішність.

Після виходу з гурту вона іноді пише вірші, займається вокалом, але більшість часу приділяє своєму бренду одягу “Meiher by Meiher”, на сторінці в соціальній мережі Instagram якого часто публікує і свої світлини.

Сукня, від якої будуть у захваті всі

Нещодавно Надія Мейхер опублікувала фото в неймовірній чорній трикотажній сукні, яка облягає усе тіло. На фото видно, що образ співачка доповнила чорним шкіряним ремінцем, взуттям на платформі та яскравим годинником.

Надія Мейхер у чорній сукні

Як зазначає колишня учасниця гурту “ВІА Гра”, ця сукня чудово підходить для жінок будь-якого віку, а завдяки щільній тканині її можна носити й взимку.

Надія Мейхер в універсальній сукні

Реакція шанувальників на кумира в цій сукні не забарилася:

  • “Шикарна, як завжди”.
  • “Взуття підібране чудово”.
  • “Виглядаєте неймовірно!”.

Інші феєричні образи Мейхер

Одним з улюблених образів виконавиці є доволі просте, але водночас цікаве поєднання: чорна атласна сукня з квітковим принтом, яка має коротший поділ спереду, ніжний шовковий піджак бежевого кольору та грубі черевики. Доповнила такий вигляд співачка злегка розпатланою зачіскою.

Як зазначає Надія Мейхер, такий образ виражає її бунтарську натуру.

Один з улюблених образів Надії Мейхер

Також більшість фанатів пам’ятають яскравий образ французької діви, у який перевтілилася зірка. Тоді вона була в блузці блакитного кольору, яку доповнила прикрасою на шиї з квіткою та розкішними кучерями.

Надія Мейхер в образі французької діви та більш звична для нас
Поділитися