Дітей багато не буває: Гордон, Доманський, Падалко, Хамайко, Фреймут та інші багатодітні зірки

Діти — квіти щастя, як кажуть у народі. Деякі зірки українського шоубізнесу в цьому настільки пересвідчилися, що не зупинилися на одному нащадкові. Хто ж вони — багатодітні батьки нашого шоубізнесу?

Любов до дітей не порівняти ні з чим. Те, як вони радо біжать тебе зустрічати після роботи, чи хваляться своїми малюночками та творіннями, розповідають цікаві історії, викликає дуже приємні відчуття усередині. Тому часто батьки вирішують виправити демографічну кризу в країні, завівши далеко не одну чи дві дитини. Багатодітних батьків доволі багато й серед представників українського шоубізнесу.

Дмитро Гордон

Відомого українського інтерв’юера також знають завдяки тому, що він багатодітний батько. Наразі його діти перебувають за кордоном, проте, їхати до них він не буде.

У журналіста було три шлюби, за які Гордон встиг стати батьком сімох дітей. У другому шлюбі з Оленою Сербіною у них народилися Ростислав, який займається фотографуванням, композитор та чотириразовий чемпіон Європи з об’єднаних єдиноборств Дмитро, Єлизавета та Лев.

Дмитро Гордон з дітьми від другого шлюбу
Дмитро Гордон з дітьми від другого шлюбу

У третьому шлюбі з Олесею Бацман родинне дерево поповнили Санта, Аліса та Ліана.

Гордон з молодшими доньками та третьою дружиною
Гордон з молодшими доньками та третьою дружиною

Андрій Доманський

Батько шістьох дітей від різних жінок має славу ловеласа. Саме його бурхливі романи подарували чоловікові стільки нащадків. Однак, зірка має гарні стосунки з усіма своїми дітьми.

Від першої любові, з якою познайомився ще у студентські роки, у нього з’явилися син Василь та донька Лада. Опісля він захопився спільними поглядами з українською телеведучою Лідією Таран, з якою жив у цивільному шлюбі, у них народилася донька Василина. Після цього Андрій зумів зустріти жінку, з якою усе ж таки одружився. З Мариною у них дві спільні доньки Кіра та Віра. Також він виховує пасинка коханої Андрія.

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського

Марічка Падалко

Українська телеведуча має трьох дітей: 15-річний син Михайло багато тренується зі своєю футбольною командою, 13-річна Марія проживає нині у Жовкві, а 11-річна Катя мешкає з друзями мами у Франції.

Марічка Падалко з усією родиною
Марічка Падалко з усією родиною

Валентина Хамайко

Ведуча та акторка Валентина Хамайко і її чоловік підприємець Андрій Оністрат мають трьох чудових дітей. Старшу звати Соломія. Після її народження Валентина продовжила вести активний спосіб життя та пройшла кастинг у проект “Справжні лікарі”. Проте, коли в неї народилися Михайло й Мирослава, вона взяла декретну відпустку. Утім, згодом вона знову з’явилася на екранах у ролі телеведучої.

Валентина Хамайко зі своєю сім'єю
Валентина Хамайко зі своєю сім’єю

Ольга Фреймут

Відома завдяки шоу “Ревізор” Ольга Фреймут також має трьох дітей. Батьком старшої доньки Злати є британець Ніл, однак, у них не склалося. А вже через 10 років своєму чоловікові Володимиру Локотку Ольга народила сина Валерія, а роком після – доньку Євдокію.

Сім'я Ольги Фреймут
Сім’я Ольги Фреймут

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини